DOLAR 32,3330 0.24%
EURO 35,0943 -0.12%
ALTIN 2.296,580,85
BITCOIN 22916341,28%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İŞTE ALANYA MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

İŞTE ALANYA MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ

ABONE OL
11:59 - 27 Eylül 2020 11:59
İŞTE ALANYA MHP’NİN YENİ YÖNETİMİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Kongresi saat 10.00’da başladı. Zimbitlik Mevkii’ndeki Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun yanı sıra çok sayıda STK Başkanı ve partililer katıldı. Partililerin teveccühüyle tek aday olarak Mustafa Türkdoğan’ın seçime gireceği kongre coşkulu bir şekilde başladı. Kongrede sosyal mesafe ve maske kuralına da uyuluyor.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede daha sonra MHP İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerini anlatan video sunuldu. Kongre divan başkanlığına Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan seçildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de kongrede divan üyesi oldu. Kongrede katılımcılara hitap eden Abdurrahman Başkan,  Alanya’nın kendisi için özel bir yeri olduğunu söyledi. Başkan,  “Burada 82 projenin tanıtımını yapmıştık. İnşallah Alanya bu 82 rakamını plaka olarak alacak. Alanya İlçe Teşkilatı çok dinamik. Alanya, Türkiye’nin göz bebeği bir ilçe. Alanya’nın sorununu çözmek benim boynumun borcu. Bundan sonra Alanya, Antalya’nın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğim” dedi.
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan,  “2020 yılında yaşanan Korona virüs nedeniyle vatandaşları sosyal medyadan davet ederek kongre gerçekleştiriyoruz. Gönül isterdi ki coşkulu bir kongre yapalım ama burada o coşkuyu da görüyoruz. Bir referandum yapıldı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildi. Bir genel seçim ve Cumhur İttifakı ile Başkan Yücel’in seçildiği bir yerel seçim gerçekleştirdik. Bizler MHP olarak bundan sonraki dönemde çalışmalarımıza daha yoğun, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bunların gerçekleştiğini önümüzdeki dönem göreceğiz” dedi.
Kongrede partililere hitap eden Başkan Adem Murat Yücel, “Partimizin üretken belediyecilik anlayışı ile şehrimize renk kazandırıyoruz. Bizim vatan sevgimiz, şehrimize hizmet sevgimiz hiç bitmeyecek. Sizlerle çalışmaktan onur duydum, duymaya devam edeceğiz. Bizlere bu şehre hizmet etmek imkanı sunan genel başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu dava yolunda arkasına bakmadan yürüyen ülkü ocaklarına, gençlik ve kadın kolları ile partinin her bir neferine teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
İşte MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nın yeni yönetimi
Ahmet Sezer
Adem Çalış
Ali Atalayoğlu
Arzu Çetin
Aytekin Demir
Burak Doğan Aydoğan
Erdal Bulanık
Ertuğrul Elvan
Hakan Kasmuş
Harun Yalçın
Hasan Cantürk
Hüseyin Demirer
Hüseyin Tok
Erman Kaptanoğlu
Kamil Çiçek
Lami Saraç
Savaş Güngör
Çağrı Anılgan
Mehmet Çatal
Mustafa Demir
Mustafa Gündoğmuş
Nevzat Özdemir
Nurettin Çetin
Orhan Baysal
Öcal Burakçin
Önder Görgülü
Remzi Erkaptan
Selçuk Cebeci
Selçuk Güven Ülker
Serpil Bayır
Sevim Bulut
Vedat Uygur

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.