DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071365-1,83%
Antalya
18°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
İŞTE MERSİN’DEN ALANYA’YA UZANAN CİNAYETİN PERDE ARKASI!

İŞTE MERSİN’DEN ALANYA’YA UZANAN CİNAYETİN PERDE ARKASI!

ABONE OL
14:18 - 6 Haziran 2020 14:18
İŞTE MERSİN’DEN ALANYA’YA UZANAN CİNAYETİN PERDE ARKASI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mersin’in Anamur ilçesinde kaybolan ve cesedi Alanya’nın Kuşyuvası Mevkiinde bulunan Mehmet Ünlü’nün kurban gittiği cinayetin perde arkası ortaya çıktı.

Mersin’in Anamur ilçesinde kaybolan 31 yaşınki Mehmet Ünlü’nün cesedi, 3 Haziran 2020 tarihinde av tüfeğiyle vurulmuş halde Alanya’nın Kuşyuvası Mevki’nde uçurumda bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilmiş, ekipler yaptıkları incelemelerde cesedin, geçtiğimiz pazar günü kaybolan, toptancı halinde çalışan Mehmet Ünlü’ye ait olduğunu tespit etmişti.

OLAYLA İLGİLİ 7 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri, Anamur’da şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Bu sırada gece karanlığından faydalanan bir kişi, otomobilden inerek ormanlık alana kaçtı. Ekipler, yaptıkları incelemede araçta kan lekesi, doku parçaları ve ateşli silah izi olduğunu tespit etti. Bunun üzerine Mersin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Anamur ve Alanya’ya bağlı jandarma ekipleri koordineli çalışma başlattı. Çalışma kapsamında kayıp olarak aranan Ö.D.’nin, Mersin’de otomobil kiralayarak U.B. ve Mehmet Ünlü ile Alanya’ya geldiği belirlendi. Ekipler, Anamur’a geldiklerinde otomobilde bulunmayan Mehmet Ünlü’nün öldürülmüş olabileceğini değerlendirdi. Yapılan operasyonla Ö.D. Diyarbakır, U.B. ise Anamur’da gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinde, Ö.D. ile Mehmet Ünlü arasında alacak verecek meselesi olduğunu, Ünlü’yü Alanya’da öldürerek cesedini kırsal bir noktaya attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine otomobildeki GPS takibi sonucunda Ünlü’nün cesedi, Alanya Kuşyuvası Mevki’nde bulundu. Olayla bağlantı oldukları değerlendirilen M.Ç., O.K., N.B., B.B. ve E.D.’yi de gözaltına aldı. Şüpheliler sorgularının ardından Alanya Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.