DOLAR 32,9413 -0.14%
EURO 35,8346 -0.19%
ALTIN 2.524,060,67
BITCOIN 22346764.37233%
Antalya
33°

AÇIK

04:11

SABAHA KALAN SÜRE

İyi Parti adayı Mehmet Şahin’den ilk resmi açıklama

İyi Parti adayı Mehmet Şahin’den ilk resmi açıklama

ABONE OL
19:57 - 14 Aralık 2023 19:57
İyi Parti adayı Mehmet Şahin’den ilk resmi açıklama
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti’den Alanya Belediye Başkan Adaylığı’nın açıklanması beklenen, toplumun geniş kesimlerinden büyük destek gören iş adamı Mehmet Şahin’in de adaylığı bugün itibariyle kesinleşti.

Bugün sabah saatlerinde ekip arkadaşlarıyla Ankara’ya giderek İyi Parti Genel Merkezi’nde genel başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcıları ile görüşen Mehmet Şahin’in adaylığı kesinleşti.

Halen Ankara’da genel merkezde olan Mehmet Şahin’in adaylığının açıklanması için İyi Parti Genel Merkezi’nde geniş kapsamlı bir tören düzenlenmesi de gündemde.

İyi Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanı ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Alanya Belediye Başkan Adayımız, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mehmet Şahin hayırlı uğurlu olsun. Alanya’yı kazanacağız! Birlikte başaracağız” dedi.

Mehmet Şahin de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim;

Bildiğiniz üzere, 2013 yılında başlayan ve iki dönem yürüttüğüm Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevimi, Alanya’mıza olan hizmet borcumu başka bir kulvarda ödemek amacıyla, tekrar aday olmayarak 17 Kasım 2022 tarihinde sona erdirdim.

Alanya’mıza hak ettiği hizmeti sunmak için, Alanya Belediye Başkan Adaylığı düşüncemi 2022 yılı Ağustos ayında siz değerli Alanya halkı ile paylaşmıştım.

‘Her Şey Alanya’mız İçin’ söylemi ile çıktığım bu yolda, bugüne kadar inandığım doğrularla, her alanda üretken, zengin, mutlu ve güçlü bir Alanya’yı inşa etmek için çalışmalarıma devam ettim.

Bu kutlu dava için; ‘Bizim siyasetimiz; Önce Millet, Önce Memleket diyenlerin siyasetidir’ felsefesiyle ülkemize hizmet için kurulmuş İyi Parti çatısı altında hizmet etmeye karar verdim.

Alanya’mıza hizmet için çıktığım bu yolda, aynı değerleri paylaştığım; İyi Parti Genel Başkanımız Sayın Dr. Meral Akşener’e
İyi Parti Genel Başkan Yardımcılarımıza,
İyi Parti Genel İstişare Kurulu Üyelerimize, İyi Parti milletvekillerimize,
İyi Parti Antalya İl Başkanımıza ve yönetimine, beni yol arkadaşı olarak gördükleri için teşekkür ederim.

Bu vesile ile benden dualarını ve desteklerini esirgemeyerek her zaman yanımda olan çok kıymetli Alanya halkına şükranlarımı sunarım.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP