DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080.92403%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kamusal alanda siyasete halktan TEPKİ! Video Haber

Kamusal alanda siyasete halktan TEPKİ! Video Haber

ABONE OL
09:24 - 13 Şubat 2024 09:24
Kamusal alanda siyasete halktan TEPKİ! Video Haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için geri sayım tüm hızıyla devam ederken, Alanya’nın adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Cumhur İttifakı’nın adayı olan mevcut Alanya Belediye Başkanı ve başkan adayı Adem Murat Yücel’in yanı sıra İyi Parti adayı Mehmet Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Osman Tarık Özçelik, Zafer Partisi adayı Doktor Tahsin Biner ve Gelecek Partisi adayı Mevlüt Demir, Alanya merkezin yanı sıra civar mahalle ve köylerde halkla buluşmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları nezaket kuralları çerçevesinde sessiz sakin bir şekilde devam ederken, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamuya ait olan ve sadece milli bayramlarda kullanılan Atatürk Bulvarı ile Ahmet Tokuş Bulvarı’nın yanı sıra şehrin bir diğer en işlek bölgesi olarak bilinen İskele yolu üzerindeki tüm direklere kamusal alan olmasına rağmen kendi siyasi afişlerini yerleştirdi.

Üzerinde “herkes için herkese göre Belediye, birliğin gücüyle” yazan afişleri şehrin ana arterlerine yerleştiren Başkan Yücel’e diğer siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlardan tepki yağıyor. Siyasi nezakete uymadığı belirtilen bu davranış nedeniyle Başkan Yücel’e tepkiler giderek artarken, vatandaşlar orantısız güç ve haksız rekabet yaratan bu görüntüye başta Antalya Valiliği ve Alanya Kaymakamlığı’nın dur demesini istedi.

Öte yandan bir diğer iddiaya göre, Alanya Belediyesi’nin şehrin muhtelif bölgelerindeki bilboardları aylar önce özel bir şirkete ihale yoluyla kiraladığı ve bu şirketin de Başkan Yücel’e yakın bir isim tarafından işletildiği ileri sürülüyor.

Bilboard ve raket adı verilen orta refüjlerdeki reklam panolarında Başkan Yücel’in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ak Partili Hakan Tütüncü dışında hiçbir siyasi isme ve adaya yer verilmemesi ise tepkilerin artmasına yol açıyor.

İşte o görüntüler…

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP