DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053262-2,02%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Kuddusi Müftüoüğlu’ndan Gazipaşa çıkarması

Kuddusi Müftüoüğlu’ndan Gazipaşa çıkarması

ABONE OL
10:22 - 1 Mayıs 2023 10:22
Kuddusi Müftüoüğlu’ndan Gazipaşa çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu, Turizm ve Kültür Bakan Danışmanı Hayri Çavuşoğlu ve Ak Parti Gazipaşa ilçe Başkanı Ali Doğan ile birlikte Gazipaşa Kızılgüney Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. Burada yakın ilgiyle karşılanan Müftüoğlu, “En büyük avantajım mesleğim” dedi.

Aynı zamanda Şehir Plancısı olan Kuddusi Müftüoğlu, “Antalya ve Alanya’ya hizmet üretmek anlamında en önemli avantajım mesleğim, şehircilik uzmanlık alanım” diye konuştu.

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimler öncesinde Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve ekibi ile sahada çalışmaya devam eden Kuddusi Müftüoğlu, “Şehir plancısı olarak şehirlerin nasıl yönetileceğini ve nelere ihtiyaçları olduğunu iyi bilirim. Kısmet olur da seçilirsem, hem Antalya hem de Alanya’ya öncelikli ihtiyaçları ile ilgili yeni projeler ve hizmetler üreteceğim” dedi.

Son günlerde Alanya’nın en önemli sorunlarından birisi haline gelen trafik ve otopark sorunu ile ilgili neler yapılabileceği noktasında bilgi ve fikir sahibi olduğunu ifade eden Müftüoğlu, “Uzman bir şehir plancısı olarak sorunların tespiti ve çözüm yollarını bilmek ve sorunlara neşter vurmak benim işim. Bir ayağım her zaman Alanya’da olacak. AK Parti iktidarında el ele vererek kangren haline gelmiş sorunları kısa sürede çözeceğiz” mesajı verdi.

.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.