DOLAR 32,5341 0.11%
EURO 35,0055 -0.09%
ALTIN 2.437,530,07
BITCOIN 20985640,43%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Manzara keyfi için çıktığı falezlerden düştü

Manzara keyfi için çıktığı falezlerden düştü

ABONE OL
10:30 - 6 Nisan 2022 10:30
Manzara keyfi için çıktığı falezlerden düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da 30 metre yükseklikteki falezlerde manzara izlemek için demir bariyerleri aşan bir genç, dengesini kaybedip toprak zemine düştü. Acı içerisinde kıvranan ve itfaiye ekiplerince kurtarılan gencin elindeki cep telefonunu bir an olsun bile bırakmadığı görüldü.
Olay, 17.00 sıralarında Muratpaşa’ya bağlı Fener Mahallesi Eski Lara Caddesi üzerinde yer alan falezlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, manzara seyretmek için 30 metre yükseklikteki falezlere gelen Ahıska Türkü Kamuran Aliyev (20), demir bariyerleri aştı. Tam bu sırada çimlerde ayağı kayan Aliyev, 5 metre yükseklikten toprak zemine düştü. Acı içerisinde kıvranan gencin sesini duyanlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, halat yardımıyla gencin yanına inerek Aliyev’i basket sedyeye aldı.

Önce merakla izlediler, sonra alkışladılar

Genç adamı kurtarma operasyonunu vatandaşlar meraklı gözlerle izledi, bazıları da cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı. Aliyev, ekiplerin yarım saatlik çalışması sonucu güvenli bölgeye çıkartılırken, vatandaşlar ise itfaiye ekiplerini alkışladı.

Cep telefonunu bir an olsun elinden bırakmadı

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi anında Aliyev’in elindeki cep telefonunu bir an olsun bile bırakmadığı gözlendi. Aliyev, müdahalenin ardından ambulansa alınıp tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.