DOLAR 32,3882 -0.12%
EURO 34,6143 -0.58%
ALTIN 2.386,64-1,97
BITCOIN 1948170-4,33%
Antalya
23°

AÇIK

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Meclis Üyesi Adayı Erkan Cebeci: “Gençlerimizin sesi OLACAĞIM”

Meclis Üyesi Adayı Erkan Cebeci: “Gençlerimizin sesi OLACAĞIM”

ABONE OL
07:34 - 22 Şubat 2024 07:34
Meclis Üyesi Adayı Erkan Cebeci: “Gençlerimizin sesi OLACAĞIM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti ile MHP’nin ortaklaşa oluşturdukları Cumhur İttifakı Adayı, Adem Murat Yücel’in listesindeki Ak Parti kontenjanından Alanya Belediye Meclis Üyesi Adayı ve iş insanı Erkan Cebeci, yayımladığı açıklamada, “Gençlerimizin sesi olmaya geliyorum” dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı Alanya Belediyesi Başkan Adayı MHP’li Adem Murat Yücel’in 12’nci sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı, genç ve başarılı iş insanı Erkan Cebeci, yeni bir açıklama yayımladı.

Cebeci açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli hemşehrilerim, değerli yol ve dava arkadaşlarım; 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı’mızın Alanya Belediyesi 12. sıra Meclis Üyesi adaylığımı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.’ Önce Millet, Önce Memleket’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda hemşerilerimizin ve özellikle gençlerimizin sesini mecliste duyurmak için genç bir kardeşiniz olarak sizlerin yanında, hizmetinizde olmaya hazırım.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ile Alanya’mız için ilk günkü aşk ve heyecanla çalışıp hizmet etmeye; Hazırız Kararlıyız! Antalya’nın ve Alanya’nın altın çağı için Hakan Tütüncü başkanımız ile Adem Murat Yücel başkanımızı 31 Mart akşamı zafere ulaştırmak için Cumhur İttifakımızla omuz omuza çalışacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.