DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521.29246%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Mehmet Şahin’den anlamlı BULUŞMA

Mehmet Şahin’den anlamlı BULUŞMA

ABONE OL
14:32 - 19 Mart 2024 14:32
Mehmet Şahin’den anlamlı BULUŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, dünyada eşi benzeri görülmemiş Türk kahramanlığının 109. yıldönümünde, kanlarıyla Çanakkale Destanı’nı yazan şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okuttu

Şahin, yol arkadaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Mevlid-i Şerif’le kahraman şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri görülmemiş Türk kahramanlığının 109. yıldönümünde dualarla anıldı.

Şahin, bu özel güne ilişkin mesajında, “Bugün 18 Mart. Tarihi değiştiren ‘Çanakkale Destanı’nın yazıldığı gün. Kanlarıyla bu destanı yazan aziz şehitlerimizi tertiplediğimiz Mevlid-i Şerif’le yad ettik. Haklarını asla ödeyemeyeceğimiz Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz milletimize, Alanya halkımıza kutlu olsun” dedi.

Mehmet Şahin, halkla kucaklaşmalarına da Alanya merkezden kırsal mahallelere kadar şehrin her noktasında devam etti. Ekip arkadaşlarıyla birlikte Alanya Pazarcılar Odası’nın düzenlediği iftar programına katılan Şahin, pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Şahin, çözüm sözü verdi.
Şahin, pazarcılarla iftar buluşmasına ilişkin “Nazik davetleri nedeniyle oda başkanımız Hüseyin Gök ve yönetimine teşekkür ederim. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin inşAllah” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP