DOLAR 32,9847 0%
EURO 35,8565 -0.03%
ALTIN 2.525,620,73
BITCOIN 22112763.37939%
Antalya
32°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Mehmet Şahin’den hayvan severlere SÖZ

Mehmet Şahin’den hayvan severlere SÖZ

ABONE OL
20:39 - 21 Şubat 2024 20:39
Mehmet Şahin’den hayvan severlere SÖZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Alanya’da hayvanlar adına oy kullanacak olan maddi manevi emek harcayan yüz kişinin katılımlarıyla hayvansever gönüllüleri yemekte buluşturdu.

Hayvanların refahı ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi için projelerini anlatan Şahin, özellikle “Kısırlaştırma Aşılat, Yerinde Yaşat” çalışmasına vurgu yaparak emek veren hayvansever gönüllülerle işbirliği ve iletişim içerisinde olacağını, beraber yol almaları ve ortak akılla hareket etmeleri gerektiğini, veteriner hekimler görevlendireceğini, hem hayvanların yeterince beslenmesi hem de hayvansever gönüllülere verilmek üzere kedi köpek mama üretimi yapılacağını kaydetti.

Şahin ayrıca hayvan ambulansı, rehabilitasyon merkezinde klinik ortamına tüm makine ve teçhizatın alınmasını, özellikle beton kafeslerde tutulan köpekleri etolojik yapılarına uygun doğal yaşam alanlarına kavuşturulacağının sözünü verdi.

Emek veren hayvansever gönüllülere gece gündüz demeden verdikleri emekleri için teşekkür eden Şahin, “Eğer bu sözlerimi yerime getirmezsem benden bunun hesabını sorun” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP