DOLAR 32,2566 -0.02%
EURO 34,6849 -0.11%
ALTIN 2.398,31-0,07
BITCOIN 2020277-0,95%
Antalya
21°

AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Milletvekili adayı Özçelik’ten AGC’ye ziyaret

Milletvekili adayı Özçelik’ten AGC’ye ziyaret

ABONE OL
20:27 - 2 Mayıs 2023 20:27
Milletvekili adayı Özçelik’ten AGC’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik ve CHP yönetimi, Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak ve Erkan Demirci ile birlikte AGC’yi ziyaret etti. Özçelik Alanya’dan birinin meclise girmesinin Alanya için önemli olduğunu ifade etti.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ne (AGC) Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya Milletvekili adayı Murat Özçelik ziyarette bulundu. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ilçe yönetiminin de eşlik ettiği ziyarette, seçim çalışmaları hakkında bilgi verildi. AGC Başkanı Gaye Coşkun, Özçelik ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Mecliste Alanya’nın sorunlarını iletecek bir milletvekilinin olmasını isteriz bu noktada sizlere çıktığını yolda başarılar dilerim” dedi.

Antalya’dan milletvekili seçilmesi halinde Alanya’nın sorunlarını, işçilerin haklarını ve Alanya basın mensuplarının haklarını meclise aktaracağını vurgulayana Özçelik, “Alanya’nın, Gazipaşa’nın ve Gündoğmuş’un birbiriyle iç içe geçmiş sorunları vardır. Bu doğrultuda da ben Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş’un sorunlarını meclise sunup çözeceğim” diye konuştu.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.