DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22430441.1441%
Antalya
33°

AÇIK

13:04

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Murat Özçelik Gazipaşa’dan aday adayı oldu

Murat Özçelik Gazipaşa’dan aday adayı oldu

ABONE OL
17:19 - 6 Aralık 2023 17:19
Murat Özçelik Gazipaşa’dan aday adayı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Mayıs seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya milletvekili 7. sıra adayı olan ve meclise gitmeyi kıl payı kaçıran Diş Hekimi Murat Özçelik, doğup büyüdüğü Gazipaşa’da bu kez de belediye başkan aday adayı oldu.

Uzun yıllardır Alanya’da diş hekimliği yapan ve bölgede çok sevilen bir isim olarak ön plana çıkan Murat Özçelik, başvuru belgesini CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı’na verdi.

Özçelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Doğup büyüdüğüm, mesleğime ve siyasete başladığım, baba ocağım Gazipaşa’mızda yarım kalan hikayemizi tamamlamak için aday adaylığı başvurumuzu dün itibarı ile yaptık. Sn. Özgür Özel’in Genel Başkan seçilmesi ile birlikte değişim talebi her yerde olduğu gibi Gazipaşa’mızda da heyecan yaratmış ve bu süreç içinde partimizin tabanından, büyüklerimizden ve geniş bir kesimden, diğer siyasi partilerde farklı görevlerde bulunmuş hemşehrilerimden ve seçmeninden, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarından gelen yoğun talep ve destek nedeni ile bu sorumluluğu almaya karar verdim. İnanıyorum Gazipaşa’mızı Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ismine yakışır ve onun ışığında, 55 bin hemşehrilerimle birlikte, yeni bir anlayışa başlangıç yapmak için çok çalışacağız ve mutlaka başaracağız.
Allah utandırmasın inşallah.”

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP