DOLAR 32,5397 0.16%
EURO 34,9666 -0.03%
ALTIN 2.456,470,84
BITCOIN 20885610,85%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Mustafa Toklu’dan safari faciasına haklı isyan!

Mustafa Toklu’dan safari faciasına haklı isyan!

ABONE OL
09:44 - 22 Temmuz 2021 09:44
Mustafa Toklu’dan safari faciasına haklı isyan!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da dün turistleri taşıyan safari aracının devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Kaza, Alanya’ya bağla Arap Köyü mevkinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen M.M.D. idaresindeki üstü açık safari cipi, Dimçayı havzasındaki Arap Köyü mevkiinde kontrolden çıkıp devrildi. Kazada araçta bulunan, henüz kimliği ve uyruğu belirlenemeyen 1 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Alanya’daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, içinde turistlerin de olduğu safari aracının virajı alamayarak uçuruma yuvarlandığı kaza ile ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter’da önemli paylaşımlarda bulundu. Toklu, açıklamasında, öz denetimin ve güvenlik kurallarına uyulmasının önemini vurguladı.

Başkan Mustafa Toklu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Denetimlerin önemli olduğu kadar öz denetim de çok önemlidir. Bugün yaşanan talihsiz safari kazasından hepimiz için dersler çıkarmak söz konusudur. İlk olarak sorumlu tüm kurumların bu alandaki denetimlerini arttırması gerekmektedir. Ancak denetimlerin önemli olduğu kadar öz denetim de çok önemlidir. Sektördeki herkesin kendini geliştirmesi ve kurallara uyması gereklidir. Misafirlerimize hizmet veren ve buradan ekmek kazanan bu gibi sektörlerdeki herkesin kendini geliştirmesi ve kurallara uyması gereklidir. Bir çok ülkeden misafirin ağırlandığı Alanya’mızda şehrin huzurunu bozacak, keyfini kaçıracak hiçbir olumsuzluğa müsaade edilmemelidir. Herkes Alanya’nın marka değerini korumak için üzerine düşeni yapmalıdır. Markalaşmak ve istikrarı korumak ancak ve ancak şehrin huzurunu ve disiplinini muhafaza etmekle olacaktır. Herkes Alanya’nın marka değerini korumak için üzerine düşeni yapmalıdır.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.