DOLAR 32,5857 0.3%
EURO 35,0314 0.15%
ALTIN 2.458,980,95
BITCOIN 20983510,58%
Antalya
25°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘NECMETTİN ERBAKAN’I UNUTTURMAYACAĞIZ’

‘NECMETTİN ERBAKAN’I UNUTTURMAYACAĞIZ’

ABONE OL
13:29 - 25 Şubat 2021 13:29
‘NECMETTİN ERBAKAN’I UNUTTURMAYACAĞIZ’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca bugün bir basın açıklaması yaptı. Sarıca, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün aylardan Şubat. Şubat ayında iki önemli tarihin yıldönümü vardır. Birincisi, 27 Şubat. Türkiye’nin maddi ve manevi kalkınmasına öncülük etmiş, İslam dünyasına ve bütün insanlığa yeni bir ufuk açmış Erbakan hocamızın vefatının 10. yıldönümüdür. Şubat ayı içerisinde bir diğer önemli tarih ise 28 şubat darbesidir. Aradan geçen 24 yıla rağmen hakkında sürekli yanlış yorumların yapıldığı ve ne yazık ki siyasi istismara kurban edilen 28 Şubat darbesinin tüm yönleriyle aydınlatılması gerekliliği de ortadadır. Türk siyasi hayatına örnek şahsiyeti ile damga vuran Erbakan hocamızın değerinin gün geçtikçe daha çok anlaşıldığını görmekteyiz. Aradan geçen 10 yıldan sonra bugün Erbakan hocamızın siyasi nezaketine, üretimi esas alan ekonomi anlayışına, daima bu ülkenin her bir vatandaşını bu ülkenin asli bir unsuru olarak gören yaklaşımına bugün o kadar çok ihtiyacımız var ki.

Saadet Partisi olarak her yıl Erbakan hocamızı çeşitli etkinliklerle anıyoruz. Özellikle genç neslin ve toplumun daha iyi anlayabilmesi için bu programları yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız bu çalışmalarla Erbakan hocamızı hem ilim adamı, hem bir devlet adamı, hem de bir mücahit, aksiyon adamı olarak bugün için ne denli örnek alınması gerektiğini gençlerimize anlatmaya, anlaşılmasına vesile olmaya gayret ediyoruz. Hocamızın devlet adamlığının daha iyi anlaşılması için bugünkü Gara şehitleriyle ilgili Erbakan hocamızdan yaşanmış bir örnek vermek istiyorum.

Yıl 1996. Refah-Yol Hükümeti’nin başbakanı Erbakan hocamız. Refah Partisi Van Milletvekili Fethullah Erbaş’a talimat veriyor. ‘Git, PKK’nın rehin aldığı 8 askerimizi terör örgütünün elinden al’ diyor. Van milletvekilimiz Fethullah Erbaş hazırlığını yapıyor. PKK’nın rehin tuttuğu 8 askerimizi terör örgütünün elinden sağ salim alıp ailelerine teslim ediyor. Bu başarıyı Erbakan hocamız o dönemde siyasi bir şova dönüştürmedi. İşte bunun adına devlet yönetmek denir. Bugün meclis kürsüsünden ucuz ve basit hamasetlerle beceriksizliğin üzerini örtmeye çalışmak, devlet yönetmek değildir. Milli Görüş’ün anlayışında ne pahasına olursa olsun insanı yaşatmak vardır. Bizler yaşatmak için bütün yolları denemeyi inancımızın gereği olarak görürüz.

Erbakan hocamızın yaşanabilir bir Türkiye vizyonuna olan ihtiyacımız günümüzde daha da çok artmıştır. Yaşanabilir bir Türkiye idealinin umdelerini; huzur ,barış ve güvenlik, insan hakları ve hürriyetleri, adalet, refah, izzet, şeref ve onur olarak belirlemiş, bu umdeleri hayata geçirebilmek için büyük mücadeleler vermişti. Saadet Partisi olarak Erbakan hocamızı özellikle yeni nesil dediğimiz Z kuşağı gençlere çeşitli programlar anlatmaya çalışacağız.ve toplum tarafından daha iyi anlaşılması için bugün vefatının yıldönümünde Türkiye genelinde çeşitli programlar düzenledik. Biz de Saadet Partisi Alanya İlçe Teşkilatı olarak Erbakan hocamız için hazırlanan 1200 Erbakan dergisini ücretsiz olarak bir hafta içinde halkımıza dağıtacağız.  Vefatının 10’uncu sene-i devriyesinde hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah makamını ali mekanını cennet eylesin inşallah.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.