DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,230,84
BITCOIN 22230942.95888%
Antalya
33°

AÇIK

04:11

SABAHA KALAN SÜRE

Osman Özçelik son kararını VERDİ

Osman Özçelik son kararını VERDİ

ABONE OL
07:59 - 15 Mayıs 2024 07:59
Osman Özçelik son kararını VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya, 31 Mart yerel seçiminde CHP’nin adayı Osman Tarık Özçelik’i Belediye Başkanlığı görevine seçerken, Özçelik ise 5 Nisan’da görevi MHP’li Adem Murat Yücel’den devraldı. 5 Nisan’da koltuğa oturan CHP’li Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, aradan geçen 1.5 aylık sürede ise henüz belediye başkan yardımcılarını atamadı.

Özçelik’in belediye başkan yardımcılarını atamaması dikkat çekerken, partililer ve vatandaşlar ise bu konuda atamanın ne zaman yapılacağını merak ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin imzasıyla 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin ardından seçilen belediye başkanlarına yazı gönderilmişti.

CHP, belediye başkanlarına gönderdiği yazıyla, üst yönetim, belediye şirketleri ve iştiraklerinde gerçekleştirilecek yönetici ve uzman kadro atamaları ile belediye başkan yardımcısı atamalarının parti genel merkezi ile görüş alışverişinde bulunarak karara bağlanmasını istemişti.

Başkan Özçelik’in, eski dönemden Feyzi Alaaddinoğlu yerine Murat Levent Koçak’ı, Tunahan Kasapoğlu yerine Hasan Can Kamburoğlu’nu, Hasan Erdoğan yerine Sadık Dizdaroğlu’nu görevlendireceği, ayrıca Servet Ünlü’ye teknik içerikli bir başkan yardımcılığı, Nazmi Zavlak’a ise Kırsaldan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevi vereceği, kararını en geç cuma günü kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP