DOLAR 32,2765 -0.01%
EURO 35,0899 0%
ALTIN 2.475,110,37
BITCOIN 21302540,24%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini BİTİRECEĞİM”

Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini BİTİRECEĞİM”

ABONE OL
17:16 - 2 Mayıs 2024 17:16
Özçelik: “Alanya’da gecekondu dönemini BİTİRECEĞİM”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Dinek’te bulunan barakaların yıkılmasını değerlendiren Başkan Özçelik, “O bölgeyi disiplin altına almazsak iskeledeki manzaraları yaşarız” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, encümen toplantısında düzenlediği basın toplantısında, belediyenin yürüttüğü projeler ve karşılaşılan zorluklar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Kaçak yapılaşma ile mücadeleden yerel ekonomik düzenlemelere, güvenlik politikalarından finansal stratejilere kadar geniş bir yelpazede konulara değinen Özçelik, Alanya’nın gelecek vizyonunu şekillendiren önemli başlıkları ele aldı.

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, encümen toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özçelik, kaçak yapılarla mücadele konusunda kesin ve net adımlar attıklarını vurgulayarak, özellikle Dinek Mahallesi’nde yıkılan yamaç paraşütü büfeleri üzerine değindi. Özçelik, “Kaçakla mücadele edeceğimizi söylemiştik. Kaçak stok oluşturmayacağımızı ve bunların imkanların el verdiği ölçüde yıkılacağını ve cezalandırılacağını da söyledim. Göreve başladığımız günden itibaren de bunu uyguluyoruz, uygulamaya da devam edeceğiz. Geçmişi bırakacak mıyız? Hayır. Bununla ilgili de arkadaşlarımız çalışmalara devam ediyor. Öncesinde yapılan çok sayıda işlem var. Özellikle seçime yaklaştığımız dönemlerde maalesef birileri bunu fırsat bilip devam etmişler. Bunları da geriye dönük şekilde ölçümlerini, tespitlerini yapıyoruz ve onların da geriye dönük uygulamalarını aynı bu şekilde yapacağız” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.