DOLAR 32,9401 -0.14%
EURO 35,8112 -0.17%
ALTIN 2.523,520,64
BITCOIN 22167273.21312%
Antalya
32°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

‘Palm Beach Illusion, Alanya’da yaza damga vuracak’

‘Palm Beach Illusion, Alanya’da yaza damga vuracak’

ABONE OL
06:44 - 8 Haziran 2022 06:44
‘Palm Beach Illusion, Alanya’da yaza damga vuracak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YORUM HABER – ALPER KUTAY

Alanya’nın Dinek Mevkii’nde 90’lı yıllarda Flamingo Disko olarak faaliyet gösteren, 2000’li yılların başında Sait Doğruyol ve Aslan Özarı tarafından Palm Beach olarak işletilen tesis, geçtiğimiz yıl Palm Beach Legend adıyla hizmete açılmış ancak ruhsat sıkıntısı yaşamıştı.

90’lı yılların tüm pop müzik sanatçılarını izlediğimiz, o zamanki adı Flamingo Disko olan tesis, bölgenin en popüler mekanlarından biriydi.

Daha sonra Sait Doğruyol’un dokunuşlarıyla Palm Beach adıyla uzun yıllar hem Alanyalılara hem de Alanya’ya tatile gelen binlerce yerli ve yabancı misafire ev sahipliği yaptı.

Uzun süre kapalı kalan tesis, geçtiğimiz yıl bu kez Palm Beach Legend adıyla faaliyetlerine başladı ancak bazı pürüzler nedeniyle Alanya Belediyesi tarafından 2021’in Ekim ayında ruhsatı iptal edildi.

Tesisi, Yat Limanı’nda faaliyet gösteren Illusion Event Hall’ın başarılı işletmecisi Sait Alibeyoğulları 4 ay önce devraldı.

Alanya’da Yat Limanı’nda açtığı Illusion Event Hall adlı işletme ile eğlence sektöründe yeni bir çığır açan ve Türkiye’de örnek gösterilen bir tesis işletmeciliği yapan Sait Alibeyoğulları, “Ülkenin ekonomik durumunun iyi olmadığı bir süreçte elimizi taşın altına koyduk, Türkiye’nin en iyi plaj işletmesini açmak için çalışmalarımıza başladık. Burada en az 80-90 kişi çalışacak. Ruhsat almak için girişimde bulunduk. Eksikleri tamamlayacağız. Alanya çok modern ve yeni bir tesis kazanacak” diyor.

Uzun yıllardır Alanya’da eğlence merkezi işletmeciliği yapan, bu işi salt para için değil, Alanya’nın tanıtımı için de yaptığına her gün tanık olduğumuz Sait Alibeyoğulları’nın, Palm Beach ile Alanya’da yepyeni bir çığır açacağını şimdiden hissediyor, kendisine ve ekibine başarılar diliyorum…

Dün Palm Beach Illusion’da Sait Alibeyoğulları’nı ziyaret edip tesisi gezen gazeteci Alper Kutay, “Alanya, muhteşem bir tesise daha kavuşuyor. Yat Limanı’ndaki Illusion Event Hall ile yıllardır eğlence sektörünün lideri olan Sait Alibeyoğulları, şimdi de Palm Beach Illusion ile Türkiye’yi sallamaya hazırlanıyor. Alanya’da ilk kez böyle geniş konsepte sahip tesis açılmak için gün sayıyor. Tebrikler, başarılar. Allah utandırmasın. Amin” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP