DOLAR 32,5132 0.29%
EURO 34,5941 0.22%
ALTIN 2.497,220,58
BITCOIN 2036838-1,26%
Antalya
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
RABİA’NIN KATİL ZANLISI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

RABİA’NIN KATİL ZANLISI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ABONE OL
11:36 - 5 Eylül 2020 11:36
RABİA’NIN KATİL ZANLISI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu otomobilde hayatını kaybeden 19 yaşındaki genç kızın katil zanlısı adliyeye sevk edildi.
Olay, dün gece 02.00’da Manavgat ilçesine bağlı Yukarı Pazarcı Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Nazif G.’nin kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobile, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş edildi. Tüfekten çıkan saçmalar arka koltukta oturan Rabia Çerçi’nin (19) göğsüne, sürücünün ise kulağına isabet etti. Yaralanan sürücü Nazif G. bunun üzerine aracıyla hastaneye gitti. Burada sağlık ekipleri Rabia Çerçi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından H.H.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.

“MANAVGAT’TA YAŞAMAK İSTEMİYORUM” DİYEREK ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Genç kızın cenazesi ise bugün otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna getirildi. Cenazeyi almaya gelen anne Ümit Çerçi ve ağabeyi Erkan Çerçi’nin oldukça üzgün olduğu gözlendi. Aile, diğer illerden gelecek akrabalarını beklemek için cenaze alımını yarına bırakarak Adli Tıp Kurumundan ayrıldı.
Hayatını kaybeden Çerçi’nin 2015 Ekim ayında ‘Manavgat’ta yaşamak istemiyorum’ diyerek ortadan kaybolduğu, bir süre sonra da bulunduğu öğrenildi.

“ÖLÜ BİR KADIN, KATİL OLDUĞUNDAN HABERSİZ BİR ADAM”

Öte yandan, genç kızın sosyal medya hesabından bir paylaşımı ise dikkat çekti. Rabia Çerçi’nin 2016 yılında kişisel hesabından “Hikayenin sonu malum. Ölü bir kadın, katil olduğundan habersiz bir adam” sözleriyle fotoğrafını paylaştığı görüldü.
Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Manavgat polisi, H.H.D. isimli şüpheliyi gözaltı aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. H.H.D. ile Nazif G. arasında daha önce yaşanan bir husumet bulunduğu öğrenildi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.