DOLAR 32,6018 0.34%
EURO 35,0081 0.09%
ALTIN 2.450,240,59
BITCOIN 2094026-0,06%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ŞEBNEM KÖSEOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

ŞEBNEM KÖSEOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

ABONE OL
23:51 - 14 Eylül 2020 23:51
ŞEBNEM KÖSEOĞLU HAYATINI KAYBETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, lösemi hastalığını yenemeyerek hayata gözlerini yumdu. Alanya’nın sevilen isimlerinden Serdar Köseoğlu’nun kızı, turizmci Kamil Köseoğlu’nun yeğeni, Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2 yıldır devam eden lösemi hastalığını yenemeyerek bugün akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

İlik naklinden sonra bir kez daha kansere yakalanan Köseoğlu, bağış kampanyaları yürütmüş ve farkındalık için uzun süre mücadele etmişti. Köseoğlu’nun 16 Eylül Çarşamba günü Alanya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Köseoğlu son paylaşımında kendi durumunu şöyle anlatmıştı: “Uzun zamandır zor bir tedavi geçiyorum. Reaksiyonlarım artık vücudumu, bedenimi, organlarımı bayağı sardı, sarstı. Elden ayaktan düştüğüm sandalyeyle yaşayıp lavaboya zor gittiğim evreler de var sapasağlam olduğum evreler oluyor. Ciğer toplarını boomerang oyuncak yaparken, şimdi zorlanıyoruz ciğerlerimle ama düzeltiyoruz. Tırnaklarım dökülmeye başladı mesela. Gerçekten çok ağır şeyler geliyor ve geçiyor.”

Büyük Alanya olarak Şebnem Köseoğlu’na Allah’tan rahmet, Köseoğlu ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.