DOLAR 32,3157 0.2%
EURO 35,1169 -0.05%
ALTIN 2.293,750,73
BITCOIN 22906571,96%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKLU’DAN ALANYA YAYLALARINA ÇIKARMA

TOKLU’DAN ALANYA YAYLALARINA ÇIKARMA

ABONE OL
09:45 - 20 Haziran 2020 09:45
TOKLU’DAN ALANYA YAYLALARINA ÇIKARMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İlçe Başkan Yardımcıları, CK Akdeniz Bölge Müdürü Emin Şekeroğlu ve bölge muhtarları ile birlikte yayla ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla görüştü. Kargıcak Mahallesi Muhtarı Muammer Asiltürk, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, Başkan Mustafa Toklu ile görüşmüştü. Yaylalardaki vatandaşların elektrikle ilgili istek ve taleplerini, Başkan Toklu’ya aktaran Muhtar Asiltürk, vatandaşlar adına konuyla ilgili çalışma yapılmasını istemişti. Yayla sakinlerinin elektrik konusundaki isteklerini dinlemek için anında harekete geçen İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Kargıcak, Beyreli, Şıhlar ve Yasirali yaylalarına çıkarma yaptı.

İlçe başkan yardımcıları, CK Akdeniz Bölge Müdürü Emin Şekeroğlu, Beyreli Muhtarı Hüseyin Şamlı, Kargıcak Muhtarı Muammer Asiltürk, Şıhlar Muhtarı Hilmi Türker ve Yasırali Muhtarı Şevket İhtiyar’ın da kendisine eşlik ettiği çalışma da Başkan Toklu, Beyreli, Kargıcak, Şıhlar ve Yasirali Mahalleleri’nin Yaylaları’nda vatandaşlarla bire bir görüştü. Tüm talep ve istekleri bizzat vatandaşlardan dinleyen Başkan Toklu, isteklerin en kısa sürede yerine getirileceğini söyledi.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Toklu, “Muhtarımızın talebi sonrası hemen harekete geçerek, yaylalarımızı ziyaret ettik. Bölge Müdürümüz Emin Şekeroğlu da bizlere eşlik etti. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek talep ve istekleri yerinde tespit ettik. Gerekli çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız” dedi. Muhtara ilettikleri mesaj sonrası, kısa sürede Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve CK Müdürü Emin Şekeroğlu’nu karşılarında gören vatandaşlar da bu ziyaretten oldukça memnuniyet duydular. Başkan Toklu ve Müdür Şekeroğlu’na teşekkür eden vatandaşlar, “İsteklerimizi bire bir yetkili isimlere aktarabildik. Hem de bu kadar kısa bir sürede, böyle bir dönüş aldığımız için çok mutluyuz” dediler.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.