DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074828-1,51%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TOKUŞ NEGATİF, ALAADDİNOĞLU POZİTİF

TOKUŞ NEGATİF, ALAADDİNOĞLU POZİTİF

ABONE OL
22:42 - 20 Ağustos 2020 22:42
TOKUŞ NEGATİF, ALAADDİNOĞLU POZİTİF
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Geçtiğimiz hafta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek korona virüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Böcek’in ardından Alanya’yı etkisi altına korona virüs haberi ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in annesinin ve babası Mehmet Yücel’in ve testinin pozitif çıkması oldu. Başkan Yücel ise bu haberin ertesi gününde test sonucunun pozitif olduğu açıkladı.

Başkan Yücel’in temaslı olduğu kişiler peş peşe Covid-19 testi yaptırmaya başladı. COVİD-19 testi pozitif çıkan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in eşine ve yakın çevresine test yapıldı. Yücel’in ardından Başdanışmanı Esap Yaşar Yılmaz, İyi Partili Meclis Üyesi Didem Dim Özaltın, Başkan Yücel’in kız kardeşi Mine Atalay, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Baki Tamer Telli ve Tunahan Kasapoğlu’nun testleri de pozitif çıktı. Ayrıca temas zincirinde olan Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan’ın ve Başkan Yücel’in makam şoförü Süleyman Akın’ın testinin negatif çıktığı öğrenildi.

Testi negatif çıkan diğer isimler ise, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İyi Partili Meclis Üyesi Fikret Arık ve Alper Kan oldu. Bu arada geçtiğimiz hafta sonu Başkan Yücel’le birlikte Gedevet Yaylası’na giderek halkla buluşan encümen ve meclis üyesi Nuri Tokuş’un testinin negatif, aynı geziye katılan meclis üyesi Fevzi Alaaddinoğlu’nun ise pozitif çıktığı öğrenildi. Alaaddinoğlu’nun evinde karantinaya alındığı, eşi ve kayınpederi Şevki Türktaş olmak üzere çok sayıda yakınının da test yaptırmak için sıra aldığı gelen haberler arasında.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.