DOLAR 34,2468 0.04%
EURO 37,2181 -0.03%
ALTIN 3.008,010,43
BITCOIN 23420090.36206%
Antalya
23°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

“Turizmde acil eylem planı oluşturmalıyız”

“Turizmde acil eylem planı oluşturmalıyız”

ABONE OL
18:30 - 10 Kasım 2023 18:30
“Turizmde acil eylem planı oluşturmalıyız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATSO 2023 yılı Antalya Turizm Sezon Sonu Değerlendirme Toplantısı’nda sektör paydaşlarıyla bir araya gelen ATSO Başkanı Ali Bahar, “2024 yılından başlamak üzere turizmde acil eylem planı oluşturmalıyız. Bizim için en büyük hedef; Antalya’yı dünyada en çok tercih edilen destinasyonlardan biri olmaktan çıkartıp en iyisi haline getirmektir” dedi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Kemer Bölgesinde bulunan ve turizm alanında faaliyet gösteren sektör paydaşlarıyla bir araya geldi. ATSO 36. Grup Oteller ve Benzer Konaklama Yerleri Meslek Komitesi öncülüğünde gerçekleştirilen “2023 yılı Antalya Turizm Sezon Sonu Değerlendirme Toplantısı” ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hacısüleyman’ın moderatörlüğünde, Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk Köker, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kontrolörler Kurulu Başkanlığı Baş Kontrolör Murat Özdemir’in katılımıyla yapıldı.

İhracat vergisi, altyapıya ilişkin talepler, turizm fuarı, günübirlik kiralık evler ve istihdam konularının görüşüldüğü toplantıda, ATSO Meclis Üyeleri Ayhan Yıldırım, Emir Gündal, Ziya Özden Tezgel, Cafer Yüce, 46. Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Emrah Yavuz, 36. Grup Komite Başkanı Hasan Yetkil, Komite Başkan Yardımcısı Funda Gökgöl, Komite Üyesi Murat Şahin, ATSO Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek ve sektör temsilcileri yer aldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve turizm sektörünün mevcut durumunu, bu yıl elde ettiği başarıları, yaşadığı güçlükleri bütün yönleriyle hep birlikte ele alacaklarını kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Turizm sektörü çok hızlı bir değişim ve dönüşüm içerisindedir. Bizler de hizmet ihracatçısı olarak, rekabetin çok fazla yaşandığı turizm sektöründe, şehrimize gelen misafirlerimize daha iyi deneyim sunmak için, öncelikle bu başlıklarda değişim ve dönüşümü sağlamamızın gerektiği hepimizin malumudur” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP