DOLAR 32,5785 0.14%
EURO 34,9425 -0.23%
ALTIN 2.439,710,15
BITCOIN 20962230,33%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
‘VATANDAŞIN PANİK YAPMASINA GEREK YOK!’

‘VATANDAŞIN PANİK YAPMASINA GEREK YOK!’

ABONE OL
10:48 - 17 Nisan 2020 10:48
‘VATANDAŞIN PANİK YAPMASINA GEREK YOK!’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Bu gece başlayıp iki gün sürecek sokağa çıkma yasağı öncesi, geçtiğimiz hafta yaşanan karmaşanın yeniden yaşanmaması için yetkililer tüm önlemleri aldı. Alanya’daki siyasi parti temsilcileri, “İhtiyaçlarınızı zamanında alın. İzdiham yaratmayın” uyarısında bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “17 Nisan saat 24:00 ile 19 Nisan saat 24.00 arasındaki sokağa çıkma yasağı ile ilgili yayınlanan genelgeye istinaden vatandaşın genel ihtiyaçlarını, hem kişisel hem toplum sağlığımız için sosyal mesafemizi koruyarak zamanında tamamlanması adına halkımızın gerekli tüm tedbirlere uyulması hassasiyetle önem taşımaktadır. Çalışma izni olan tüm sektörlerimiz sokağa çıkma yasağı süresince basta fırınlarımız olmak üzere üretim ve dağıtıma devam edecektir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, hafta sonunda uygulanacak sokak çıkma yasağı öncesi vatandaşa uyarıda bulundu. Türkdoğan, “Geçtiğimiz hafta 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Aynı yasak bu hafta da uygulanacak. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu bilgi günler öncesinden kamuoyuna duyuruldu. Vatandaşın, geçtiğimiz hafta yaşanan görüntülerin oluşmaması için, son ana kadar beklemeden eksiklerini gidermelerini öneriyorum. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kurallara uyarsak bu sıkıntıdan en kısa süre içerisinde kurtulmuş olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Sokağa çıkma yasağının önceden bildirilmesi yerinde oldu. Olması gereken buydu. Vatandaşın böyle bir durumdan önce tedbir almalarına izin verilerek bu şekilde önlem uygulanması doğru olanı. İlkinde ne yazık ki olumsuz ve bizi üzen görüntüler yaşandı. Bu hafta böyle şeylerin yaşanmaması adına Sağlık Bakanlığı’nın 14 maddelik kuralına uyulmalı, sosyal mesafeye dikkat edilerek sokağa çıkılmamalı. Kişisel tedbirlerin ve pandemin tedbirlerine harfiyen uyularak ikincisi uygulanacak olan sokağa çıkma yasağını evlerimizde geçirelim. Tedbirlerimizi önceden alarak olumsuz durumlara mahal vermeyelim” dedi.

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, sokağa çıkma yasağı ile ilgili uyarılarda bulundu. Apaydın, “ Uygulamanın bu şekilde yapılması daha doğru. Geçen hafta olumsuz şeyler yaşandı. Böyle şeylerin yaşanmaması adına halkımıza şimdiden gerekli ihtiyaçlarını alarak ‘evinde kal’ uyarısında bulunuyoruz. Panik ve izdiham havasına girilmemeli. Tüm vatandaşlarımız tedbirlerini alıp, hazırlıklı bir şekilde hafta sonunu evimizde geçirelim” diye konuştu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.