DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611.30003%
Antalya
33°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Yeşilöz Mahallesi’nden Yücel’e TEPKİ

Yeşilöz Mahallesi’nden Yücel’e TEPKİ

ABONE OL
17:57 - 10 Şubat 2024 17:57
Yeşilöz Mahallesi’nden Yücel’e TEPKİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilöz Mahalle Muhtarı Muzaffer Karadağ, bugün İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in mahallesine gerçekleştirdiği programda mikrofonu alarak Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e tepki gösterdi.

Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı Şahin’in programında katılımcılar, belediye başkan adayı Mehmet Şahin’e yaşadıkları sorunları ve taleplerini ilettiler. Mahalle sakinleri adına mikrofonu alan Yeşilöz Mahalle Muhtarı Muzaffer Karadağ, Yasal mevzuat kapsamında yıllar önce halkın aldığı araziler için başta yol olmak üzere Alanya Belediyesi’nden ihtiyaç duyulan hizmetin götürülmediğini. Bunun altında artniyet olduğunu belirtti.

Karadağ konuşmasında, “Yasal mevzuat kapsamında arsalarını yıllar öncesinden alan vatandaşlarımız, arsaların yolları olmadığından dolayı evlerini yapamıyorlar. Ev yapamazlarsa da hakları iptal olacak. Şu anda yasal süreleri dolmak üzere. Bu hakların iptal edilmesi için 10 yıldır dava dahil her türlü girişimde bulundular. Parasını alıyor ama yol yapmaya gelmiyor. Neden gelmiyor. Arsalara yol gelmiyor. Ev yapamazsa hakları iptal olacak” dedi.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP