DOLAR 32,5925 0.32%
EURO 35,0071 0.09%
ALTIN 2.452,180,67
BITCOIN 20973750,12%
Antalya
25°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Yılmaz Bağışlar’dan teşekkür mesajı

Yılmaz Bağışlar’dan teşekkür mesajı

ABONE OL
13:51 - 1 Mayıs 2023 13:51
Yılmaz Bağışlar’dan teşekkür mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Mahmutlarspor Başkanı, Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, dün oynanan Mahmutlarspor – Manavgat Belediyespor karşılaşması sonrası bir teşekkür ve veda mesajı yayınladı.

Bağışlar, açıklamasında şunları söyledi:

17 takımın iki grup halinde mücadele ettiği Antalya Süper Amatör Ligi’ni, kendi grubumuzu lider olarak tamamladık ve playoff maçları ile en fazla gol atan ve en az gol yiyen takım olarak 2. sırada tamamlayarak playout maçı oynamaya hak kazandık sonucunda dün oynanan maçı Manavgat Belediyesi Spor’ a karşı kaybederek BAL Ligi’ne yükselemedik.

2022-2023 sezonunu bu şekilde kapatmış olduk. Ayrıca gol kralı olan takımımız futbolcusu Mustafa Yıldız ‘ı tebrik ediyorum. Tarihinde ilk kez BAL Ligi play-off mücadelesi veren Mahmutlarspor’a bu gururu yaşatmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum.

Dün karşılaştığımız Manavgat Belediyespor kendi ligini 3. sırada tamamlayan ve bütçe bakımından neredeyse bizim 8-10 katımız büyüklüğünde iyi bir takımdı ve biz bir sürpriz yapmaya çalıştık. Bütün gayretini ortaya koyan, gönülden, onuruyla sonuna kadar mücadele eden oyuncularımızı ve kazanan Manavgat Belediye Spor ‘u tebrik ediyorum.

Daha önce belirttiğim gibi, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Mahmutlarspor genel kurulumuzda, sağlık sorunlarım sebebiyle aday olmayacağım. Öncelikle bizleri destekleyen taraftarlarımıza, futbolcularımıza, yönetim kurulumuza ve ana sponsorumuz Mia Invest firması ile destekleyen esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Sevgiyle.”

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.