DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376822.74503%
Antalya
33°

AÇIK

04:12

SABAHA KALAN SÜRE

Yücel’den şaşırtan saat hediyesi BÜTÇESİ NEREDEN?

Yücel’den şaşırtan saat hediyesi BÜTÇESİ NEREDEN?

ABONE OL
10:48 - 1 Ocak 2024 10:48
Yücel’den şaşırtan saat hediyesi BÜTÇESİ NEREDEN?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine 100 günden az bir süre kala, Alanya’daki başkan adayları da şekillenmeye başladı.

MHP’den yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılan Adem Murat Yücel’in yanı sıra İyi Parti’den Mehmet Şahin, CHP’den Osman Tarık Özçelik, Zafer Partisi’nden Doktor Tahsin Biner ve Gelecek Partisi’nden Mevlüt Demir de kesinleşen adaylar oldu.

Öte yandan yaklaşık 10 yıldır Alanya Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel ise seçimlere az bir süre kala şaşırtan bir hamlede bulundu.

Başkan Yücel, içinde çift başlı Selçuklu kartalı figürü ve isminin yazılı olduğu binlerce duvar saati hazırlatarak, başta Alanya Sanayi Sitesi olmak üzere çok sayıda esnafa dağıttırmaya başladı.

Alanya’daki çok sayıda kamu kurumu yöneticisine ise hayli pahalı gömlek ve kravat da hediye etmeye başlayan Başkan Yücel’in bu giderleri kendi bütçesinden mi yoksa Alanya Belediyesi’nin bir anlamda örtülü ödeneği de sayılan Özel Kalem Müdürlüğü’nden mi karşıladığı ise merak konusu oldu.

Alanya Sanayi Sitesi’nde dağıtılan duvar saatlerini sosyal medya hesaplarında paylaşan çok sayıda esnafın paylaşımlarının altına yapılan yorumlarda ise “Başkan Yücel’i seçim korkusu sardı, 4 yıldır hiçbir yılbaşında hiçbir esnafa ve kamu kurumu yöneticisine hediye göndermeyen Başkan Yücel bu defa işe sıkı tutmaya karar vermiş gibi gözüküyor” yorumları yapılması dikkatlerden kaçmadı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Özkaya Sigorta


    HIZLI YORUM YAP