DOLAR 32,4671 -0.07%
EURO 34,7275 -0.72%
ALTIN 2.434,27-0,07
BITCOIN 20746000,76%
Antalya
24°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı belli oldu

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı belli oldu

ABONE OL
15:52 - 13 Eylül 2022 15:52
Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanı belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Zafer Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nın fesih kararı alması ve yönetiminin düşmesi üzerine genel merkez tarafından ilçe başkanlığına
Mehmet Yıldırım atandı. Yönetimini oluşturan Yıldırım, yüreğinde vatan ve Atatürk sevgisi bulunan herkesi partiye davet etti.

Zafer Partisi’nin yeni ilçe yönetimi, Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe ve il yönetim kurulu üyelerini yeni teşkilat binasında ağırladı. Oldukça samimi geçen tanışma toplantısında ülke problemlerinin yanı sıra bölgede yaşanan konut sıkıntısı başta olmak üzere birçok konu konuşuldu. Toplantının ardından konuşan Kökçe, Antalya ve diğer ilçelerle bütünlük içerisinde çalışacaklarını ifade ederek yeni yönetime başarılar diledi. Kökçe ve Yıldırım, ülkenin kuruluş değerleriyle problemi olmayan, yüreğinde vatan ve Atatürk sevgisi bulunan herkesi partiye davet ettiler.

Yönetim kurulunda yer alan arkadaşların alanlarında uzman ve liyakat sahibi bireyler olduğunu vurgulayan Yıldırım, “Bölgemizin sorunlarına yönelik yapacağımız çalışmalar ve projelerle çözüm odaklı siyaset yapacağız” dedi. İl Başkanı Kökçe ve il yönetim kurulu üyeleri Alanya’yı sık sık ziyaret edeceklerini söyleyerek yeni oluşturulan yönetime hediye takdim ederek teşekkür etti.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.