DOLAR 32,5146 0.28%
EURO 34,6058 0.27%
ALTIN 2.499,670,68
BITCOIN 2040718-1,09%
Antalya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
2 mahallenin su sorunu için Kılıçdaroğlu’ndan destek istediler

2 mahallenin su sorunu için Kılıçdaroğlu’ndan destek istediler

ABONE OL
09:51 - 28 Mart 2022 09:51
2 mahallenin su sorunu için Kılıçdaroğlu’ndan destek istediler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, Antalya’ya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na Güney ve Zeytinada’nın su sorununu iletti.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘Büyük Örgüt Buluşması’ için Antalya’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Güney Muhtarı Yahya Küçükballı ve Zeytinada Muhtarı Mehmet Ali Şener ile yaşanan su sorununu Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na aktardı. Belediye Başkanı Yılmaz ve mahalle muhtarları, su sorunun çözümü için destek istediler.

HİÇBİR ŞEY ÇÖZÜMSÜZ DEĞİL

Konu ile ilgili açıklama yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı ile birlikte Zeytinada ve Güneyköy mahallelerimizde 70 yıldır yaşanan su sorununu, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla paylaştık, çözümleri konuştuk. Antalya’mızı şereflendiren Genel Başkanımızı, hep birlikte havalimanından uğurladık. Genel Başkanımızın Gazipaşalı hemşerilerimize çokça selamı var. Biz hiçbir şeyin çözümsüz olduğuna inanmıyoruz. Gazipaşa’mızın her türlü ihtiyacı için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.