DOLAR 32,4193 -0.03%
EURO 34,7806 -0.19%
ALTIN 2.428,22-0,27
BITCOIN 20691021,33%
Antalya
23°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Başkan Sönmez’den yerli esnaf çağrısı!

Başkan Sönmez’den yerli esnaf çağrısı!

ABONE OL
10:37 - 28 Nisan 2022 10:37
Başkan Sönmez’den yerli esnaf çağrısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Sönmez, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Gazipaşa kazansın” dedi

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala çarşı pazarda hareketlilik başladı. Gazipaşalı vatandaşlar, bayram öncesi alışverişe başladı. Lokumdan şekere, tatlıdan kuruyemişe alışveriş yapmak isteyenler esnafların yolunu tuttu. Çocuklarına bayramlık almak isteyenler ise dükkanları geziyor. Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, bayram alışverişi yapacak vatandaşlara yerli esnaftan alışveriş yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Esnaf Odası Başkanı Sönmez, “Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Gazipaşa kazansın” çağrısında bulundu.

“PARAMIZ DIŞARI GİTMESİN”

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnaftan yapılan alışverişte harcanan paranın Gazipaşa’da kalacağını söyledi. Başkan Sönmez, zincir marketler yerine yerli esnafın tercih edilmesi gerektiğini belirterek, “Bizler toplumsal değerlere önem veren ve her daim Gazipaşa halkımızın yanında olan esnaf ve sanatkarlarız. Gün Gazipaşa ekonomisine önemli katkılar sunan, yerel esnafına destek olma günüdür. Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım. Bereketiyle gelen Ramazan ayında olduğu gibi, milletimizin bayram alışverişinde de yerel esnafımızı tercih etmelerini istiyoruz ve çağrımız bu yöndedir. Böylece esnafımız biraz olsun rahat nefes alacaktır. Yerel esnafımızın yanında çalışan ve akşam evine ekmek götürenler bizim çocuklarımızdır. Zincir marketlerin ve diğer büyük markaların Gazipaşa’ya bir katkısı yoktur. Zincir marketler kazandıkları parayı Gazipaşa dışına çıkarıyor. Vatandaşlarımızdan isteğimiz zor zamanınızda yanında olan esnafımızın yanında olmalarıdır. Herkese çağrımızdır, zaman birlik olma ve yerel esnafımıza sahip çıkma zamanıdır” dedi.

“HEM YERLİ ESNAF HEM DE GAZİPAŞA KAZANSIN”

Oda Başkanı Sönmez sözlerine şöyle devam etti, “Gazipaşa’nın parasının Gazipaşa’da kalmasını istiyorsak yerel esnafımızdan alışveriş yapalım. Marketimiz, bakkalımız, manavımız, kuruyemişçimiz, peynircimiz, balcımız, çiçekçimiz, baharatçımız, giyimcimiz, ayakkabıcımız, çantacımız, terzimiz, hırdavatçımız, lokantacımız, kumaşçımız, kasabımız ve tüm yerel esnafımız sizi bekliyor. Gün birlik olma günüdür, Gazipaşa’nın ekonomik can damarı olan yerel esnafımızın yanında olalım. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.