DOLAR 32,3441 -0.25%
EURO 34,6798 -0.4%
ALTIN 2.413,72-0,86
BITCOIN 20455591,32%
Antalya
29°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Gazipaşalı isim önce eleştirdi sonra öneride bulundu

Gazipaşalı isim önce eleştirdi sonra öneride bulundu

ABONE OL
10:25 - 3 Ağustos 2022 10:25
Gazipaşalı isim önce eleştirdi sonra öneride bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşalı Fatih Çağlayan, Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Günnercik Yayla Şenliği’ne katıldı. Yayla şenliği hakkında izlenimlerini sosyal medyadan paylaşan Fatih Çağlayan, önerilerini ve eleştirilerini sıraladı.
Paylaşımında önemli konulara dikkat çeken Fatih Çağlayan, özellikle şenlik ateşi ile ilgili önemli bir tespitte bulundu. Çağlayan yazısında şunları dile getirdi; “Şenlik ateşi çevresi geçen yıla göre çok sönüktü bence. Bu kez sadece içki içen gençler ve uyuşturucu alan gençlerle doluydu. Halbuki bir öncekinde her kesimden insan ateş çevresinde vardı ve eğlenmişti. Bu alan sadece alkol alan ve uyuşturucu kullanan gençlere bırakılmamalı. Uyuşturucu gençliğimiz geleceğimiz için büyük felaket” dedi. Çağlayan şenlik izlenimlerini, eleştiri ve önerilerini ise madde madde sıraladı. İşte Çağlayan’ın şenlik ile ilgili öneri ve eleştirileri.
1- Şenlik için emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz güzel bir şenlik oldu.
2- Yollar gerçekten kötü mutlaka ve mutlaka asfalt güzelce yapılmalı.
3- Bu şenlikler böyle büyüyerek devam edeceği düşünüldüğünde WC için daha kalıcı çözümler bulunmalı.
4- Su sorunu var yaylada daha fazla su imkanı sağlanmalı.
5- İki tane Ulusal sanatçıya gerek yok 1 tane ulusal sanatçı ve diğer gün Gazipaşa’mızda müzik işi ile uğraşan kişiler gruplar bizim halkı yeterince eğlendirebilir.
6- Şenlik güzel ama içi boş gibi görünüyor… Güreş mutlaka şenliğe eklenmeli İnsan gün boyu bomboş bekliyor güreş olsa izlenir.
7- Bir önceki şenlikte savaş çıkmış gibi silah sıkılmıştı bu kez bu engellenmiş güzel olmuş emeği geçen güvenlik kuvvetlerine teşekkür ederiz.
8- Şenlik ateşi çevresi geçen yıla göre çok sönüktü bence bu kez sadece içki içen gençler ve Uyuşturucu alan gençlerle dolu idi Ateş çevresi halbuki bir öncekinde her kesimden insan ateş çevresinde vardı ve eğlenmişti. Bu alan sadece alkol alan ve uyuşturucu kullanan gençlere bırakılmamalı. Uyuşturucu gençliğimiz geleceğimiz için büyük felaket.
9- Yaylanın elektrik sorunu çözülmeli bununla birlikte Telefonda çözülür belki Telefonsuz bir yayla insan arkadaşını kaybetse bir daha buluncaya kadar şenlik sona eriyor.
10- Şenlik alanındaki yerleşime biraz daha özen gösterilmeli herkes bir şekilde şenliğe eğlenceye ortak olmalı. Ses sistemi kuvvetli olmayınca Ne zaman Ne olmuş kim gelmiş kim gitmiş sırada nasıl bir eğlence var alanın büyüklüğünden vatandaşın haberi bile olmuyor. Daha nice şenliklerde görüşmek üzere.”

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.