DOLAR 32,4248 -0.02%
EURO 34,7699 -0.22%
ALTIN 2.432,89-0,08
BITCOIN 20564380,12%
Antalya
24°

AÇIK

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Asya Ülker’den Alanya’yı gururlandıran başarı

Asya Ülker’den Alanya’yı gururlandıran başarı

ABONE OL
12:13 - 10 Ekim 2022 12:13
Asya Ülker’den Alanya’yı gururlandıran başarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanyalı iş insanı, turizmci Mikail Ülker’in kızı, Çukuorva Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nin gözde isimlerinden Asya Ülker, U18 Genç Kız Milli Takım hazırlık kampına davet edilerek Alanya’nın gururu oldu.

2022 yıl içerisinde düzenlenecek olan Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan milliler, 30 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında Bolu Koru Otel’de kamp yapacak. Alanya’nın başarılı iş insanı, Atlas ve Modern Saraylar Otel sahibi, Mikail Ülker’in kızı, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi organizasyonda 1,70 cm boyundaki oyun kurucusu Asya Ülker tarafından temsil edilecek.

ASYA ÜLKER ‘’EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM’’

Oyun kurucusu Asya Ülker, iyi bir hazırlık süreci geçirerek kadroya girmek istediğini belirtti. Ülker, “Kulübümüzün en büyük hedefi, milli takımın tüm yaş kategorilerine sporcu göndermektir. Bu noktada yeniden milli takım kampına davet edildiğim için mutluyum. İyi bir hazırlık süreci geçirerek şampiyonaya gidecek kadroda yer almak; ülkemi, kentimi, kulübümü ve ailemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

VALİ PEHLİVAN’DAN ÜLKER’E PLAKET

Çukurova Basketbol Kulübü’nün 2022-2023 sezonu açılış gecesi Mersin BN Otel’de düzenlendi.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan programda yaptığı konuşmada “Kısa süre içerisinde hem tesisleşme anlamında hem de liglerdeki başarısı anlamında çok mesafeler kat etmiş bir takımı konuşuyoruz. Bugün yeni bir başlangıcın, yeni bir sezonun arifesindeyiz. Bütün sporcu kardeşlerimizi, teknik direktörleri ile birlikte başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Hem de çıkmış oldukları bu yeni maratonda yeni ligde gerek ulusal, gerek uluslararası düzeyde üstün
başarılar temenni ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ve sunumların ardından Vali Ali Hamza Pehlivan Alanya’nın Milli Basketbolcusu Asya ve ailesine plaket takdim etti. Milli Basketbolcu Asya’nın plaketini babası Mikail Ülker, Vali Pehlivan’ın elinden aldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.