DOLAR 32,3839 -0.12%
EURO 34,6926 -0.34%
ALTIN 2.399,44-1,45
BITCOIN 1981431-2,08%
Antalya
27°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
TURİZMCİ KAYIŞ’TAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

TURİZMCİ KAYIŞ’TAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

ABONE OL
16:31 - 8 Ekim 2020 16:31
TURİZMCİ KAYIŞ’TAN DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global
Türkiye’nin en büyük kayak oteli olacak olan Xperia Mountain Resort Otel’in temeli geçen hafta Cumartesi günü Kayseri Erciyes’te atıldı. Xperia Grup Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kayış, Erciyes’in Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olduğunu belirterek; “Türkiye’miz hem iklimi hem tarihi dokusu, bulunduğu coğrafya hem de kültürel zenginliği açısından dünyanın kuşkusuz en güzel ülkesidir. Bu ülke sadece yaz turizmi ile değil sahip olduğu emsalsiz dağlarıyla da aslında kış turizminin dünyadaki en yeni destinasyonu olmaya aday bir durum arz etmektedir. Şüphesiz bu sahada son yıllarda yıldızlaşan Erciyes, yerli ve yabancı operasyonlarıyla ülkemizin en önemli kış turizm merkezi haline gelmiştir. Ayrıca Kayseri’nin kültürel zenginliğini, Kapadokya’nın global marka değerini de hesaba kattığımız da burada tüm dünya insanlığı için cazibe merkezi olacak bir turizm bölgesi oluştuğunu görmek çok zor olmayacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin ‘hedefimiz 2023 yılında 75 milyon turiste ev sahipliği yapmak’ sözünden yola çıkarak bu eşsiz ülkemize katkıda bulunmayı emir telaki ettik” dedi.
Kayseri Erciyes’in ülkenin en büyük dağ ve kış oteli olacağını, bu yatırımı yapmaya karar verdiklerini söyleyen Kayış, “Erciyes’i bir dünya markası yapma hayaliyle, kendi döneminde bu yatırımları gerçekleştiren Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye ve yatırımı tüm dünya insanlarına sınmak için canla başla çalışan Memduh Büyükkılıç Başkanımıza ve değerli çalışma arkadaşlarına bir turizmci olarak duyduğum minneti ifade etmek isterim. Kayseri’nin sanayisi ile fabrikaları ile Anadolu’nun endüstri haline geldiğine hepimiz şahitlik ettik. Kentimizin bacası sanayi diye tabir ettiğimiz turizm sektörünün aktifleşmesi ile çok kısa bir süre içerisinde dünya kış turizmi içinde oldukça önemli bir merkez haline geldiğine ve aynı zaman da yüksek irtifa spor kamp merkezi olarak da aranan bir marka olacağına inancımız tamdır. İnşallah yakın zamanda başlanacak sıcak su sondajı neticesinde termal tesislerimizle ilgili de güzel haberleri duyacağız” ifadelerini kullandı.
Görkemli törene katılan protokolüne teşekkür eden Serhat Kayış, “Türkiye’nin en büyük kayak ve dağ oteli olarak inşa edilecek
Xperia Mountain Resort Otel’imizin 3 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen temel atma törenine katılan ve destek veren;
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmuz Günaydın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere milletvekillerimize, Develi Belediyesi’ne, Melikgazi Belediyesi’ne Hacılar Belediyesi’ne,
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu’na, Ak Partili yöneticilere, Kayseri, Alanya ve tüm illerden katılım sağlayan misafirlerimize, basın ve yayın kuruluşlarının güzide temsilcilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.