DOLAR 32,3781 0.14%
EURO 35,0491 -0.16%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2271728-0,60%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Adalet Partisi Genel Başkanı Öz’den Alanya’da çarpıcı açıklamalar

Adalet Partisi Genel Başkanı Öz’den Alanya’da çarpıcı açıklamalar

ABONE OL
14:00 - 16 Mayıs 2022 14:00
Adalet Partisi Genel Başkanı Öz’den Alanya’da çarpıcı açıklamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’ya gelerek açıklamalarda bulunan AP Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, “AK Parti’nin gitmesi zaten doları yarıya düşürür. Moralleri 2 katına çıkarır. Bu ülkeyi yönetemeyene üstüne birileri alınmasın da ya hain ya aptal derler” dedi.
Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Prof. Dr. Vecdet Öz, Alanya’ya gelerek ilçe teşkilatının açılışını yaptı. Şekerhane Mahallesi, Hacet Caddesi’nde partililer tarafından karşılanan Öz, üyeler ile selamlaşmasının ardından ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından ilçe teşkilatını ziyaret eden Öz, 1961 yılından bu yana gelen köklü bir parti olduklarını söyledi. Öz, “AK Parti 2001 senesinde yola çıkarıldığı, 2002’de iktidara geldiği zaman bir FETÖ projesi olarak geldi. Buna kimse bir FETÖ projesi değildir diyemez. Dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Aldatıldık, kandırıldık’ demekle de bu itiraf etmiş oldu. Türkiye, devlet kandırıldığı, kurumlar çöktüğü zaman nerelerde, hangi zararları gördüğümüzü söylemedi. Beceriksizlikle, basiretsizlikle Türkiye’yi bugünlere getirdiler. Türkiye’nin 454 milyar dolar dış borcu var. Şu anda cari açığın miktarı belli değil. Hazine eksi 68 milyar dolara yakın bakiyede. Devletin, milletin ekonomisi yerle yeksan edildi. İnsanlar günlük yaşar hale getirildi. Ülkenin parasını pul, kendisini kul ettiler. Esnaf kepenk kapatmış, fabrikalar bir bir batmış. Yatırıma, istihdama yönelik hiçbir şey yapılmamış. Türkiye’de borç, israf, rant ekonomisi kurmuşsunuz” dedi.

“TÜRKİYE’Yİ BİZ 6 AYDA DÜZELTİRİZ”

Alanya’da çok fahiş fiyatlarda daire satıldığı ve kiralarda artış yaşandığı hatırlatılan Öz’e bununla ilgili bir çalışma yapıp yapmayacakları da soruldu. Öz, “Ekonomi, turizmle ilgili her konuda projelerimiz var. Türkiye’yi biz 6 ayda düzeltiriz. 6 ayda pahalılık kalmaz. AK Parti’nin gitmesi zaten doları yarıya düşürür. Moralleri 2 katına çıkarır. AK Parti gittikten sonra bizim gelmemiz akıllı, tecrübeli politikaları başlatıp bu fiyatları indiririz. Atatürk, Türkiye’yi kurduğunda Türk Lirası, Dolar’dan kıymetliydi. İnsanımız, yer altı madenlerimiz kıymetli. Üç tarafımız denizlerle çevrili. Bu ülkeyi yönetemeyene üstüne birileri alınmasın da ya hain ya aptal derler” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.