DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049595-1,83%
Antalya
24°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
AK Parti’li Uysal Millet İttifakı’na verdi veriştirdi

AK Parti’li Uysal Millet İttifakı’na verdi veriştirdi

ABONE OL
11:39 - 4 Nisan 2023 11:39
AK Parti’li Uysal Millet İttifakı’na verdi veriştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

HABER: HASAN KAYA / GAZİPAŞA 

Gazipaşa Belediyesi Meclisi 2023 yılı nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda; AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uysal Gazipaşa İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’i HDP’nin de aralarında bulunduğu Millet İttifakı’nı eleştirdi.

Gazipaşa Belediye meclis toplantısı pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezi’nde Belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz başkanlığında belediye meclisinde dilek ve temenniler bölümünde İlk olarak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz söz Aldı. Başkan Yılmaz, ilk olarak bir kaç hafta önce annesini kaybeden AK Parti Belediye Meclis Üyesi İbrahim Tuncer’e başsağlığı dileklerini iletti. Daha sonra 2 Nisan Otizm Haftası, 5 Nisan Avukatlar Günü, 10 Nisan Polis Haftası gibi özel günleri kutladı. Daha sonra İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel söz aldı. Yüksel,” Seçime hazırlanıyoruz 14 Mayıs’ta seçime gideceğiz. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüşle ilgili süreci birlikte yaşayacağız . Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayını belirledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı oldu. Biz inanıyoruz ki 15 Mayıs’ta Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı olarak görevine başlayacaktır. Yeni bakanları da atayarak Türkiye’nin birikmiş, kronik hale gelmiş bütün sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bu süreçte vatandaşlarımız yokluk içerisinde ekonomik krizle boğuşuyor. Şuanda AKP’liler bana kızacak ama soğan bile 25-30 lira olmuş. Vatandaşın vay haline. İyi Parti Genel Başkanı Akşener’i Sayın Cumhurbaşkanı birkaç gün önce alenen tehdit etti . Bu konuda İyi Parti camiası olarak genel başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Biz kimseden de korkmuyoruz. Önümüzdeki seçimlerde İyi Parti nasıl kazanacağını gösterecektir. Sayın Cumhurbaşkanının bu tehdidinin akabinde İyi Parti İstanbul İl Başkanlığı’mız saldırıya uğramıştır. Maalesef ki hükümet kanadı bu işi aydınlatmak yerine; güzel bir senaryo yazdı ve önümüze koydu. Biz bunlara inanacak kadar saf değiliz. İyi Parti sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Kimse İyi Parti’nin geri adım atacağını sanmasın. Bu tehditlerden geri duracak değiliz. İnadına vatandaş için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ UYSAL HEM YÜKSEL’İ HEM DE MİLLET İTTİFAKI’NI ELEŞTİRDİ

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Parti Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Mustafa Uysal ise, ” Arkadaşlar bildiğiniz üzere 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Seçimi var. Mehmet Bey, bu konuştuklarına kendi inanıyor mu acaba? bu seçimde hiçbiri birbiriyle anlaşamayan Millet İttifakı’ndan oluşan 6’lı bir masa var. Sizler buraya HDP’yi de ortak ettiniz ve masa 7’li masa oldu. Şimdi bunlar diyor ki: “İHA’ları ve SİHA’ları yapanları yargılayacağız. Mavi vatan diye bir şey yok ne işimiz var? Akdeniz’in ortasında.” Libya Tezkeresi’ni savunmuyorlar. Böyle giderse burada 20 yıllık kazanımlarımızdan olacağımızı düşünüyorum. Bir de Mehmet Bey il başkanlığına yapılan saldırıyı Cumhurbaşkanıma mal ediyor. Bu konuda elinde delilin olmadan bu şekilde nasıl suçlamalar yapıyorsun? olayın faili yakalanmış. Şuanda adalete hesap veriyor” ifadelerini kullandı.

 

GAZİPAŞA İYİ PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ( MEHMET YÜKSEL)

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.