DOLAR 32,5570 0.1%
EURO 34,9786 -0.09%
ALTIN 2.434,92-0,04
BITCOIN 2082032-0,79%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
“Ak Parti’ye en güçlü destek Alanya’dan gelecek”

“Ak Parti’ye en güçlü destek Alanya’dan gelecek”

ABONE OL
17:28 - 18 Nisan 2023 17:28
“Ak Parti’ye en güçlü destek Alanya’dan gelecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı, esnaf buluşmalarına devam ediyor.

Ak Parti, Alanya’da saha çalışmalarına hız verdi. Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ve ilçe teşkilatı, esnaf ziyaretlerine Konaklı Mahallesi’nde devam etti.

Esnaf ve vatandaşla sohbet ederek ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu anlatan Başkan Toklu, vatandaştan ve esnaftan yoğum ilgi gördü. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Toklu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Ak Parti’ye en güçlü desteği Alanya’dan verebilmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Başkan Toklu, “Teşkilatımızın tüm kadrolarıyla sahada çalışmalarımızı hız kesmeden devam ediyoruz. Konaklı Mahallesi’nde Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Kuddusi Müftüoğlu ile esnafımızla buluştuk, hayırlı ve bereketli işler diledik. Esnafımızla her daim temas halinde olmak bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Esnafımızın yanında olmak, taleplerini el birliği ile çözmek için var gücümüzle çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki, 14 Mayıs’ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti’ye en güçlü destek Alanya’mızdan gelecek. 14 Mayıs’tan sonra yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza Türkiye Yüzyılı vizyonuyla devam edeceğiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.