DOLAR 32,5018 -0.14%
EURO 34,9535 0.29%
ALTIN 2.425,870,13
BITCOIN 2092553-3,25%
Antalya
23°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Alanya Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor

ABONE OL
12:42 - 28 Mart 2022 12:42
Alanya Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediyesi’nin araç filosuna yeni kazandırdığı iş makineleri için dua töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yücel, “En hızlı, en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamak adına bölgemizin en güçlü araç filosunu oluşturduk” dedi. Törenin ardından Başkan Yücel, kepçenin başına geçerek kontak çevirdi.

Alanya Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü’nün araç filosuna kazandırdığı yeni iş makineleri düzenlenen dua töreniyle hizmete sunuldu. Fen İşleri Müdürlüğü Oba Şantiyesinde gerçekleşen dua törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Ertekin, İcracı Müdürlüklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, muhtarlar, birim sorumluları ve personeller katıldı.

“ARAÇ SAYIMIZI 561’E ÇIKARDIK BÖLGENİN EN GÜÇLÜ ARAÇ FİLOSUNA SAHİBİZ”

Alanya Belediyesi’nin araç filosunun bölgenin en güçlü filolarından birisi olduğunu belirten Başkan Yücel, “2014 yılından bugüne kadar 220 yeni aracı filomuza dahil ettik. Bugün filomuza kazandırdığımız yeni kepçe, loder yükleyici, greyder ve kamyonlar ile birlikte toplam araç sayımızı 561’e çıkardık. Vatandaşlarımıza en hızlı, en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlamak adına bölgemizin en güçlü araç filosunu oluşturduk. Yeni araçlarımızın bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.