DOLAR 32,6023 0.38%
EURO 34,7724 0.04%
ALTIN 2.496,120,49
BITCOIN 20252132,11%
Antalya
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya’da şehit ve gazilerimiz anısına program düzenlendi

Alanya’da şehit ve gazilerimiz anısına program düzenlendi

ABONE OL
14:56 - 5 Mart 2022 14:56
Alanya’da şehit ve gazilerimiz anısına program düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına düzenlenen ‘Vefa’ programına katıldı.
Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda “Şehitlerimize ve Gazilerimize Vefa” programı düzenlendi. Düzenlenen programa Şehit Yasin Naci Ağaroğlu’nun Babası ve Annesi Osman-Zehra Ağaroğlu, Şehit Oğuz Kılınç’ın Babası ve Annesi Zeki-Meltem Kılınç, Şehit Fatih Uysal’ın Babası ve Annesi Mustafa-Gülsüm Uysal, Şehit Mahir Ayabak’ın Annesi Muteber Ayabak, Şehit ikiz kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Ali Oruç ve “Ben Anadoluyum” şiirinin yazarı Ozan Hacı Gürhan onur konuğu olarak katıldı.
Müftülük görevlileri tarafından şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan program memleketimizin farklı yerlerinde vatanı için şehadete yürümüş şehitlerimizin ve gazilerimizin hayat hikayeleri ve kahramanlıklarını anlatan video gösterimleri ile devam etti ve onur konukları şehitlerimizin aileleri tarafından konuşmalar yapıldı.
Vefa Programında Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ailelerine Kaymakam Ürkmezer, Alanya Cumhuriyet Savcısı Muhammed Emin Ersin, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, İlçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu tarafından plaket takdim edildi. Program İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim ve dua okumasıyla sona erdi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.