DOLAR 32,5900 0.34%
EURO 34,8687 0.36%
ALTIN 2.504,660,82
BITCOIN 20990031,22%
Antalya
20°

PARÇALI BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA ‘AHMET BEBEK’ İÇİN KENETLENDİ

ALANYA ‘AHMET BEBEK’ İÇİN KENETLENDİ

ABONE OL
17:45 - 21 Mayıs 2021 17:45
ALANYA ‘AHMET BEBEK’ İÇİN KENETLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya SMA hastası Ahmet Bebek için MÜSİAD Alanya Şubesi ve Genç MÜSİAD Alanya Şubesi tarafından yapılan yardım gecesinde 1 milyon lira para toplandı.

Alanya’lı Ahmet Bebek için iş dünyasının seferberliği umutları arttırdı. Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy modoratörlüğünde ve Genç MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Alihan Elçi koordinesinde instagram’da yapılan canlı yayınlarda 1 milyon lira yardım toplandı.
Ahmet Çaltı’nın tedavisi için yapılan yardım gecesinden güzel sonuçlar elde edildiğini ifade eden MÜSİAD) Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, “Bizimde elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu güzel iki yayın oldu. Ahmet bebeğin annesi ve gönüllü anneler ilk yola çıktıklarında bizleri de ziyaret etmişti. Ciddi bir gönüllü kitlesi oluşmuştu bizde süreci takip edip hastalığı araştırdık. MÜSİAD üyesi arkadaşlarımızla birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Ahmet bebeğe sahip çıkmak için İnstagram üzerinden bir canlı yayın planlaması yaptık gayet başarılı bir yayın oldu. Ana kademeden 50 üyemizle çalıştık ve 900 bin TL gibi bir para topladık. Genç MÜSİAD’ta bir program icra mezar formatında satış ve bağış toplayarak. Bununla birlikte toplamda 1 milyon liralık bir yardımı Rabbimden lütfetmesi ile toparladık. Büyük bölümünün dekontları geldi, tamamını toplayınca aileyi ziyaret edip teslim edeceğiz. Çalışma yapan gayret gösteren ekip arkadaşlarıma destek veren ticari firmalara işletmelere ve bağışçılara teşekkür ederim. Hayır yaparken biz aslında sağ elin verdiğini sol el bilmesin görmesin istiyoruz. Ama Sivil Toplum Örgütü olduğumuz için örnek olmak gerektiğini biliyoruz bir sinerji oluşturup Ahmet bebeğimiz diğer sivil toplum örgütlerinde daha fazla sahip çıkmasını istedik. Çok güzel bir program yaparak farkındalık oluşturduğumuzu düşünüyoruz ailede mutlu oldu. Bazen çok yoruyorlar enerjileri düşüyor.” dedi.
Durusoy, “Sürece sahip çıkıp destek vere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, diğer oda başkanları siyasi partilerin ilçe başkanlarına ve basın kuruluşları ile gönüllü annelere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.