DOLAR 32,5632 0.21%
EURO 34,9518 -0.09%
ALTIN 2.444,360,35
BITCOIN 20912950,06%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Belediyesi’nden atık bilincine destek

Alanya Belediyesi’nden atık bilincine destek

ABONE OL
16:50 - 11 Eylül 2021 16:50
Alanya Belediyesi’nden atık bilincine destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Her yıl eylül ayında 180 ülkede eş zamanlı düzenlenen ‘Dünya Temizlik Günü’ çalışmalarına Alanya Belediyesi’nden destek.

Atık bilinci oluşturmaya yönelik faaliyetler yapan Let’s Do It! Antalya İl Temsilciliği konuyla ilgili  açıklamalarda bulundu. Antalya İl Temsilcisi Ege Semerci şunları ifade etti;” Ülkemiz ve üzerinde yaşam sürdüğümüz küresel çevre adına bu yıl şehrimizde gerçekleştireceğimiz Dünya Temizlik Günü için Antalya’da Let’s Do It hareketini yapılandırmaya başladık. İklim değişikliği ile birlikte atık yönetimi ve çevre bilincinin gitgide önem kazandığı şu dönemde bilinçsiz tüketiminin olumsuz getirisi olan çöp körlüğüne dikkat çekmek istiyoruz. Let’s Do It! Antalya İl Temsilciliği olarak bu yıl Dünya Temizlik Gününde atık farkındalığı yaratmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Antalya’da kapsamlı bir çevre temizliğine imza atacaklarını belirten Ege Semerci ” Bu yıl 18 Eylül dünya temizlik gününde 4 farklı noktada çevre temizliği gerçekleştireceğiz. O gün sivil toplum kuruluşları, belediyeler, çevre platformları başta olmak üzere 7’den 70’e tüm çevre dostu gönüllüleri yanımızda görmek istiyoruz.”

Öte yandan, 18 Eylül’de dünyada eş zamanlı olarak Antalya ‘da gerçekleşecek ‘Dünya Temizlik Günü’ etkinliğine Kepez Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi ve Alanya Belediyesi destek verecek. ASSİM, Regnum Carya ReGreen, Akdeniz Üniversitesi Su Altı Sporları Topluluğu, Decathlon, Nesibe Aydın Okulları da gönüllüleriyle katılım sağlayacak. Etkinliğe 160’tan fazla gönüllünün katılım göstermesi bekleniyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.