DOLAR 32,3490 0.29%
EURO 35,1363 -0.06%
ALTIN 2.307,641,34
BITCOIN 22886123,32%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA DAHİL 5 PCR LABORATUVARI HİZMETTE

ALANYA DAHİL 5 PCR LABORATUVARI HİZMETTE

ABONE OL
12:49 - 27 Kasım 2020 12:49
ALANYA DAHİL 5 PCR LABORATUVARI HİZMETTE
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya’da 5. PCR test laboratuvarı, Finike Devlet Hastanesi’nde bugün itibariyle hizmete girdi.

Korona virüs ile mücadele kapsamında, Antalya’da valilik koordinasyonunda, İl Sağlık Müdürlüğü başta olmak üzere, kamu ve özel tüm kuruluşların işbirliği ile çalışmalar sürdürülüyor. Bu çalışmalar kapsamında, Antalya Halk Sağlığı Laboratuvarı, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi yanı sıra Finike Devlet Hastanesi’nde de 5. PCR test laboratuvarı açıldı. Laboratuvar, bugün itibari ile hizmet vermeye başladı.

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yücel Kurt ve çalışan personel eşliğinde yeni açılan laboratuvarda incelemelerde bulundu.

Laboratuvarın bugün itibariyle hizmete başladığını ifade eden Hülür, “İlimizde bulunan ve PCR testi çalışılan laboratuvar sayımız an itibari ile kamuda 5. PCR Laboratuvarı olup bu sayede test verme süresi de kısalacaktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun çaba gösteriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız Batı ilçelerinden il merkezine gelmeden PCR testlerini yaptırabileceklerdir. Laboratuvarlarımız yeterli teknik donanım, tıbbi cihaz, tıbbi malzeme ve sağlık ekibine sahiptir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.