DOLAR 32,4970 0.14%
EURO 34,8823 0.3%
ALTIN 2.471,040,37
BITCOIN 2000561-3,61%
Antalya
20°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya esnafından Mehmet Şahin’e teşekkür

Alanya esnafından Mehmet Şahin’e teşekkür

ABONE OL
14:58 - 8 Nisan 2022 14:58
Alanya esnafından Mehmet Şahin’e teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da bugün marka avukatlarının yaptığı denetimde çıkan kargaşaya müdahale eden ALTSO Başkanı Şahin’e Alanya esnafı teşekkür etti.

Alanya’da bugün marka avukatları denetime çıktı. Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki avukatları, Alanya’nın muhtelif bölgelerindeki dükkanlarda satılan imitasyon ürünleri denetime çıktı. Esnafla avukatlar arasında gerginlik yaşanırken, durumdan haberdar olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Atatürk Bulvarı üzerindeki işyerlerinde denetim yapan avukatlarla görüştü ve esnafı sakinleştirdi.

Büyük Alanya’ya özel açıklamalar yapan Mehmet Şahin, “Esnaf olarak yasalara saygılıyız. Ancak avukatlar buradaki esnafla uğraşacağına, gitsin bataklığı kurutsun. Bu mallar İstanbul’da veya başka büyük şehirlerde üretiliyor. Avukatlar bunu bilmiyor mu? Elbette biliyor ama işlerine böylesi geliyor. Alanya esnafı zaten zor süreçlerden geçiyor. Esnafımız kan ağlarken, daha sezon yeni başlıyorken bu duruma sessiz kalamayız. Esnaf turisti kandırmıyor, aldatmıyor. Gerçeği 200 Euro olan ayakkabının imitasyonunu bilerek 20 Euro’ya alıyor. Şu anda ALTSO olarak esnafımızın haklarını savunmak için 2 avukat arkadaşımızı görevlendirdik. Önümüzdeki günlerde Ankara nezdinde bu konuyla ilgili girişimlerde bulunacağız. Ayrıca Alanya’da da en üst düzey yetkili isimlerle esnafımıza sahip çıkma adına toplantılar talep edeceğiz” diye konuştu.

Yaşanan gerginliğe müdahale eden Başkan Şahin’e Alanya esnafı teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Esnaf Ali İhsan Özdemir, “Alanya esnafının kanayan yarası markacılar yine Alanya esnafının canını yakmaya devam ediyor. Bugün sabah yine bir üyemizin iş yerine baskına gelen avukatlar işlem yaptılar. Nuri Demir başkanım ile hemen üyemizin yanına gittik. Hemen ulaştığımız ticaret odası başkanımız Mehmet Şahin esnafımızın iş yerine gelerek bu konu hakkında hafta içerisinde büyük çaplı bir toplantı yapacağını ve bu hususta sonuna kadar esnafın yanında olduğunun bizlere sözünü verdi. Hafta içerisinde markacılar konusu ile alakalı hem esnaf odası hem ticaret odası olarak Mehmet Şahin başkanımız öncülüğünde hem idareciler ile hem de esnafımız ile yapılacak toplantı öncesi ve sonrası esnafımızı bilgilendireceğiz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.