DOLAR 32,3277 0.23%
EURO 35,1188 -0.05%
ALTIN 2.303,521,16
BITCOIN 23041753,05%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya, Gündoğmuş ve İbradı’da yoğun kar mücadelesi

Alanya, Gündoğmuş ve İbradı’da yoğun kar mücadelesi

ABONE OL
12:03 - 14 Mart 2022 12:03
Alanya, Gündoğmuş ve İbradı’da yoğun kar mücadelesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi etkisi altına alan kar ve soğuk hava nedeniyle Alanya, Gündoğmuş, İbradı mahalleleri ve yaylalarında kar temizleme ve tuzlama çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, Alanya’nın kırsal mahalleleri ve yaylalarında yoğun bir şekilde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Aralıksız yapılan çalışmalar neticesinde Uğrak, İmamlı, Özvadi ve Büyükpınar mahallelerinin yayla yollarındaki kar temizlendi. Bölgede kar nedeniyle kapalı olan yol kalmadı. Öte yandan ekipler Karaman’ın Sarıveliler beldesi sınırına kadar kar temizleme çalışması yaptı. Diğer yandan ekipler hafta sonu hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü Taşatan bölgesinde de buzlanan yolda tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

GÜNDOŞMUŞ VE İBRADI DA TUZLAMA

Kırsal alan ekipleri, Gündoğmuş’un Pembelik Mahallesi ve İbradı merkez ve mahallerinde yoğun kar yağışının ardından oluşan grup yollarında buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapıyor. Vatandaşın ulaşımını rahatlatmak ve olası bir kazaya mahal vermemek için yapılan çalışmalar ulaşımı güvenli hale getiriyor.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.