DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,630,08
BITCOIN 2074148-1,53%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA HAL ESNAFI TAŞINACAK MI?

ALANYA HAL ESNAFI TAŞINACAK MI?

ABONE OL
10:52 - 21 Temmuz 2020 10:52
ALANYA HAL ESNAFI TAŞINACAK MI?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Toptancı Hali esnafının Türkler’e taşınmak istemediğini açıklaması üzerine Antalya’ya giden Karadağ, Muhittin Böcek’le yaptığı görüşmenin detaylarını Büyük Alanya’ya anlattı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ Büyük Alanya Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Asiye Eliaçık’a Antalya görüşmelerini anlattı. Karadağ yaptığı açıklamada, Alanya hakkında birçok konuyu görüştüklerini, toptancı hali sorununu da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e iletiklerini aktardı.

“GİTMEME GİBİ BİR ŞANSLARI YOK”

Antalya temaslarının çok iyi geçtiğini söyleyen Karadağ, “Daire başkanlarıyla görüştük. Alanya’daki sorunları aktarma fırsatı bulduk. Dönmeden önce de Muhittin Böcek başkanımızla görüştük. Hem kırsalda hem de ASAT’taki sorunları ilettik. Tüm bu sorunların çözümü noktasında kendisinden aldık. söz Ayrıca Alanya Toptancı Hali esnafın taşınmak istemediğini, proje ile ilgili sıkıntılarının olduğunu da aktardık. Türkler’de proje devam ediyor. Sıva ve seramiklere de başlandı. Biz proje tamamlandıktan sonra tüm halcilerin oraya gitmesini temin edeceğiz. Çünkü yüzde 60’ı bitmiş bir hal projesi var ortada. Ayrıca daha önce esnaflar bu projeye imza verdiği için bu hal projesine başlamış ve tamamlanmak üzere. Biz elbette ki gitmek istememelerinin nedenlerini araştıracağız. Ancak gitmeme gibi bir şansları yok. Projede fiziki eksiklikler varsa onlar araştırılı, giderilir” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.