DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058277-0,67%
Antalya
21°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya halkından Şahin’e “kamusal alanda alkol yasağı” projesine destek

Alanya halkından Şahin’e “kamusal alanda alkol yasağı” projesine destek

ABONE OL
07:49 - 22 Temmuz 2023 07:49
Alanya halkından Şahin’e “kamusal alanda alkol yasağı” projesine destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Belediye Başkan Adayı ve Litvanya Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Mehmet Şahin’in, “Alanya’nın sosyal alanlarında alkol içilmesine asla izin vermeyeceğiz” açıklamasına Alanya halkından tam destek geldi.

Kamuya açık sosyal alanlarda alkol içilmesine karşı olduğunu vurgulayan Şahin, “Alanya’nın sosyal alanlarında alkol içilmesine asla izin vermeyeceğiz. Ben her gün Alanya’yı karış karış geziyorum ve çok kötü manzaralarla karşılaşıyorum. Barlarda, kafelerde isteyen herkes alkol alabilir elbette ama sosyal alanlarda kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bir aile çocuklarıyla birlikte parka gidip, çay içemeyecek mi, elbette içecek” demişti.

Şahin’in belediye başkanı seçilmesi durumunda sosyal alanlarda alkol içilmesini yasaklama kararı ile ilgili düşüncelerini değerlendiren vatandaşlar, “Mehmet Şahin’in uygulayacağı proje yerinde bir proje olur. Ailemizle mesire alanlarına gittiğimiz zaman alkol alınmasından rahatsızlık duyuyoruz. Özellikle akşam saatlerinde gençler, kendini bilmez insanlar çevreye rahatsızlık veriyorlar. Aile ortamını huzursuz ediyorlar. Bu nedenle mesire alanlarına gidip piknik yapamıyoruz. Böyle bir yasak çok yerinde olur, destekliyoruz” diye konuştular.

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.