DOLAR 32,5226 0.09%
EURO 34,9638 -0.18%
ALTIN 2.437,670,07
BITCOIN 20992900,29%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya İskelesi’ndeki görüntüler tepki çekmeye devam ediyor!

Alanya İskelesi’ndeki görüntüler tepki çekmeye devam ediyor!

ABONE OL
13:14 - 4 Mart 2022 13:14
Alanya İskelesi’ndeki görüntüler tepki çekmeye devam ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya İskelesi’nde tartışma yaratan görüntülere bir yenisi daha eklendi. Alanya’da aşırı yağış sonucu daha önce de çöken Rıhtım son günlerdeki aşırı yağış ve fırtınadan da etkilendi. Geçtiğimiz yıllarda da aynı görüntünün yaşandığı limandaki korkutan manzara karşısında yetkililerin tutumu ise merak konusu oldu.

Alanya İskelesi’nde çökme meydana gelen alanda daha önce Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile inceleme yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ,“Alanya Belediyesi yetki verildiği takdirde sorumluluk almaya hazır. İskele-Rıhtım bölgesinde, teknelerin bağlandığı alanda yaşanan çökme ve tahribatı yerinde inceledik. Şehrimizin en gözde yerinde yaşanan bu çirkin görüntünün bir an evvel düzeltilmesi elzemdir. Tarım Bakanlığı tarafından Alanya Balıkçılar Kooperatifi’ne kiraya verilen rıhtım bölgesindeki bu keşmekeşin acilen düzeltilmesi için tüm ilgili ve yetkilileri göreve davet ediyorum” demişti.

Türkdoğan’ın bu açıklamalarına yanıt veren İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ise, “Yerel iktidar sizde, genel iktidar sizde, seslendiğiniz yetkililer kimler? Bu konuda kamuoyunu bilgilendirir misiniz? Size engel olan bir kurum mu var, varsa hangisi açıklar mısınız? Yoksa Cumhur İttifakı olarak yönettiğiniz sistemde yetkililere seslenme metodunuz mu farklı? Ben şahsen İyi Parti İlçe Başkanı olarak üzerime düşen bir şey varsa Alanya’mız için hazırım. CHP heyetinin de elini taşın altına koyacağından hiç şüphem yok, hatta kefilim. Netice itibariyle bu meseleye de bahanelerle değil çözüm yollarıyla yaklaşmanızı öneriyorum” demişti. Öte yandan vatandaşın sürekli aynı görüntülerle karşılaştığı ve tepki gösterdiği bu manzara karşısında yetkililerin ne yapacağı ise merak konusu.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.