DOLAR 32,2607 -0.31%
EURO 34,8180 -0.14%
ALTIN 2.412,500,81
BITCOIN 2043479-0,87%
Antalya
21°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği’nden renkli kutlama

Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği’nden renkli kutlama

ABONE OL
17:49 - 14 Şubat 2022 17:49
Alanya Kahramanmaraşlılar Derneği’nden renkli kutlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.

Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş’ın 102’nci kurtuluş yıl dönümü nedeniyle kutlama programı düzenledi. 13 Şubat Pazar günü Alanya Belediye binası arkasında düzenlenen kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Dernek Başkanı Orhan Maraşlıoğlu ve yönetim kurulunun organize ettiği kutlamaya, Kahramanmaraşlıların yanı sıra Alanyalılar da büyük gösterdi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan da kutlamalara katıldı.
Yapımcı, yönetmen ve sinema sanatçısı Mehmet Emin Eren’in sunumu ile gün boyu devam eden etkinlikte Afşinli Hakan sahne aldı. Afşinli Hakan, sevilen eserleri söyleyerek katılımcıları coşturdu. Organizasyonda Kahramanmaraş’ın ünlü davul ve zurna ekibi Doğan ve Mahsun Göçgünler çeşitli şovlar sundular. Alanya’nın yöresel sanatçılarından Ateş Ali de sazı ile sahne alarak türküleri ile kutlamalara eşlik etti. Dernek Başkanı Maraşlıoğlu, organizasyon sonunda destek sağlayanlara teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.