DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20659361,73%
Antalya
20°

KAPALI

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Merkez Optik’ten 8’nci yıla özel konsept açılışı

Alanya Merkez Optik’ten 8’nci yıla özel konsept açılışı

ABONE OL
15:44 - 19 Ocak 2023 15:44
Alanya Merkez Optik’ten 8’nci yıla özel konsept açılışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya’da optik sektöründe hizmet veren Merkez Optik, 8’nci yıla özel yenilenen konseptiyle yeniden açıldı.

2016 yılından beri Alanya’da optik sektöründe hizmet veren Süleyman Demirci, Alanya Merkez Optik isimli işyerinde 8’nci yıla özel konsept değişikliği gerçekleştirdi.

Alanya Merkez Optik, yenilenen konsepti ile vatandaşların hizmetine yeniden açıldı. Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Caddesi, Atilla 1 Apartmanı’nda bulunan işyerinin açılışına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, siyasi parti ilçe başkanları, meslek odası başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini Kaymakam Ürkmezer, Başkan Yardımcısı Yüksel, Alanyaspor Başkanı Çavuşoğlu ile birlikte kesen Süleyman Demirci, davetlilerle yakından ilgilendi.

Yenilenen konseptinde de onlarca markanın yüzlerce modeldeki gözlük ve aksesuarlarını Alanya’daki vatandaşlarla buluşturmaya devam ettiklerini belirten Demirci, “Birbirinden kaliteli ve güzel gözlük modelleri sunmaktayız. Gözlükler hem sağlık açısından hem de aksesuar amaçlı olarak değerlendirilebilecek eşyalar arasında yer alır. Numaralı gözlükler ile ilgili de pek çok kurumla anlaşmalı olarak gözlük seçenekleri firmamız tarafından uygulanıyor. Uygun fiyatlı gözlük seçeneklerine ek olarak uzun süre sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz numaralı gözlük türlerine yine firmamız aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Firmamız güneş gözlükleri bakımından da çok fazla seçeneğe sahiptir. Erkek, kadın ya da çocuklar için çok geniş ürün seçeneği bulunmaktadır. Bütün vatandaşlarımızı işyerimize bekleriz” dedi.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.