DOLAR 32,5740 0.09%
EURO 35,0694 0.44%
ALTIN 2.427,050,17
BITCOIN 2092323-3,11%
Antalya
23°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya Müftülüğü ALKÜ’lü öğrencilerle kahvaltıda buluştu

Alanya Müftülüğü ALKÜ’lü öğrencilerle kahvaltıda buluştu

ABONE OL
14:55 - 7 Kasım 2022 14:55
Alanya Müftülüğü ALKÜ’lü öğrencilerle kahvaltıda buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak, yaşadıkları topluma ve insanlığa katkı sağlayan, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini, onlarla nitelikli zaman geçirilmesine, hayatın içinde doğal bir öğrenme süreci oluşturulmasına katkı sunmak amacıyla ilçemiz genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi işbirliği ile Alanya genelindeki KYK yurtlarında kalan ALKÜ’lü öğrencilere yönelik Cikcilli Seyir Terası’nda kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı programı kapsamında gönüllüler tarafından yapılan sıcak pişiler de öğrencilere ikram edildi. Öğrenciler açık havada kahvaltı yapmanın ve çeşitli oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar.
Sohbet ve tanışma faslının olduğu programda öğrencilere Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün başta KYK’lar olmak üzere ilçemiz genelindeki faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgiler verildi.
Programla ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezi’nde Manevi Danışman ve Rehber olarak görev yapan Turan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Cikcilli Seyir Terası’nda kahvaltı programı düzenleyerek ülkemizin farklı şehirlerinden ilçemize gelen öğrencilerle soframızı paylaştık. Güzel bir hafta sonu geçirmeleri için elimizden gelen gayreti gösterdik. Bu vesileyle davetimize icabet eden ALKÜ’lü gençlere Gençlik Koordinatörlüğü görevlilerimize ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi gönüllülerine teşekkür ediyorum.”
Kahvaltı programına KYK’larda görev yapan Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu, Din Hizmetleri Uzmanı Medine Karacabay, Vaiz Fatma Türkben, ADRB Vaizi Özlem Özgün, Bayan Gençlik Koordinatörü Fatma Civelek, Manevi Danışman ve Rehber Esra Peri, Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi gönüllüleri ve 160 ALKÜ’lü öğrenci katıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.