DOLAR 32,4400 -0.15%
EURO 34,7553 -0.64%
ALTIN 2.444,240,34
BITCOIN 20972591,07%
Antalya
27°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ ANAMUR’A ATANDI

ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ ANAMUR’A ATANDI

ABONE OL
11:53 - 21 Temmuz 2020 11:53
ALANYA MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ ANAMUR’A ATANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan, Mersin’in Anamur ilçesine atandı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı görevde olan personele yönelik “Atama Nakil” başvurularını değerlendirerek, atama ve nakil işlemlerini sonuçlandırdı. Atama nakil sonuçlarına göre Alanya Müftülüğü Şube Müdürü Murat Demirhan ilk tercihi olan Mersin İli Anamur İlçesine atandı. Şube Müdürü Demirhan’ın Anamur’a atanmasından dolayı Alanya Müftülüğümüz tarafından veda programı düzenlendi.

 

Veda programı kapsamında konuşan Alanya Müftümüz Dr. İhsan İlhan İlçemizde görev yaptığı süre boyunca özverili çalışmalarından dolayı Şube Müdürü Demirhan’a teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi: “Hicret ve buna benzer kavramlar insanoğlu için her zaman vardır. Ve insan her zaman için hicrete hazırdır. Devlet memuru olan ve özellikle idareci konumunda olanların da yükü sırtındadır. Kanunlara göre belli bir süreyi dolduranlara ise atama yoluyla başka bir yerde görev yapma imkânı doğuyor. Bugün de göçmen kuşlardan bir arkadaşımız daha önce Alanya’ya kondu, buradaki görevini tamamladı ve şimdi de hayırlısıyla Mersin İli Anamur ilçesine tayini çıktı. Altı yılı aşkın süredir ilçemizde görev yaptı. Görev icabı ve sorumluluğu gereği diyaloğumuz ve birlikteliğimiz oldu. Bu birlikteliğimizi de düzenlemiş olduğumuz bu veda programıyla en güzel şekilde taçlandırmak ve arkadaşımızı uğurlamak istedik. Cenab-ı Hak kendisine hayırlı ömürler nasip eylesin. İnşallah gittiği yerde da daha güzel hizmetlere vesile olur. Daha güzel hizmetlerin üretiminde etkin olur. Hayat böyle süreçlerle akıp gidiyor. Allah hepimizin sonunu hayreylesin.”

 

“MÜHİM OLAN DOSTLUKLARIN BAKÎ KALMASIDIR”

Mühim olan dostlukların bakî kalmasıdır. Gittiğiniz her yerde dostluklar kazanıyorsanız, çevrenizi genişletebiliyorsanız, güzel, hoş bir seda bırakabiliyorsanız en güzel kazanç budur. Mühim olan gönül kazanabilmek ve en güzel bir şekilde hizmet üretebilmektir. Zaman zaman çalışmalarımızda keşkelerimiz olabiliyor bu keşkelerimizi azaltabilmek için de üzerimize düşen sorumluluğumuzu yerine getirmemiz gerekiyor. Ben bu altı yıllık süre içerisinde Alanyamıza hizmet eden Şube Müdürümüz Murat bey’e çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak yeni çalışma yerini hayırlı mübarek eylesin. Cenab-ı Hak kendisine ailesiyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam nasip eylesin.” dedi.

Müftü İlhan konuşmasının ardından ise Şube Müdürü Murat Demirhan’a teşekkür plaketi ve hediye takdiminde bulundu.

Şube Müdürü Murat Demirhan ise şu ifadelere yer verdi: “Çok Kıymetli Meslektaşlarım ve Çok Değerli Alanyalılar!
27 Ocak 2014 tarihinde başladığım Alanya Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevinden tercihim doğrultusunda naklen atandığım Mersin İli Anamur İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevine başlamak üzere ayrılıyorum. Görev sürem içinde beraber mesai yaptığım Antalya Valilerine ve Vali yardımcılarına, Antalya İl Müftüleri, İl Müftü yardımcılarına ve İl Müftülüğü’nün diğer çalışanlarına, Alanya Cumhuriyet Savcılarına, Alanya Kaymakamlarına ve diğer daire amirleri ile işçi ve memurlara, Alanya İlçe Müftülerine, Müftülük Vaizleri ve Cezaevi Vaizlerine, Müftülük Murakıplarına, Müftülük Şeflerine, Müftülükteki Memur, VHKİ, hizmetli, şoför ve diğer personele, İmam-Hatiplere, Müezzin Kayyımlara, Kur’an kursu öğreticilerine, Siyasi parti yönetici ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşu yönetici ve temsilcilerine, mahalle muhtarları ve ihtiyar heyeti üyelerine can-ı gönülden teşekkür ederim. Yine Alanya Müftülüğü Şube Müdürlüğü görevini yürütürken kürsüden, minberden ve televizyon ekranlarından bizi dinleyen, mihrapta iken beraber namaz kıldığımız, Müftülüğümüzün her türlü faaliyetinde bizimle beraber olan, cenaze, düğün, mevlid, asker uğurlama, şehit ve gazileri anma, her türlü dini ve milli günlerde ve diğer ortamlarda beraber olduğumuz tüm Alanyalılara da can-ı gönülden çok teşekkür ediyorum. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi diler, acizane haklarımı helal ettiğimi belirtmek isterim. Allah (c. c.) hepimizin meslek ve iş hayatını ve işlerimizi kolay kılsın. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen veda programı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Şube Müdürü Murat Demirhan hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından ilçemizdeki görevinden ayrıldı.

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.