DOLAR 32,4543 -0.11%
EURO 34,7959 -0.53%
ALTIN 2.502,650,28
BITCOIN 20688860,60%
Antalya
27°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya siyasetinde Mehmet Şahin polemiği

Alanya siyasetinde Mehmet Şahin polemiği

ABONE OL
15:41 - 8 Eylül 2021 15:41
Alanya siyasetinde Mehmet Şahin polemiği
1

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’ın, Ermenek Festivali’nde İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ile bir araya gelmesi son dönemde adeta durma noktasına gelen Alanya siyasetini bir anda hareketlendirdi. Aday olması halinde şansının yüksek olduğu belirtilen Mehmet Şahin’e yönelik paylaşımlar, “Şahin, seçime 2,5 sene olmasına karşın son dönemde yaptığı çalışmalar ve çıkışlarla Alanya siyasetini şimdiden hareketlendirdi” yorumlarına neden oldu.

2013’ün Haziran ayından bu yana ALTSO Başkanı olan ve son dönemde bölgeye yaptığı hizmetlerle adından sık söz ettiren Mehmet Şahin’in, 2024 yerel seçimlerinde Alanya Belediye Başkan Adayı olacağı konuşuluyor. Bir dönem daha ALTSO Başkan Adayı olmayacağını her fırsatta gündeme getiren Şahin’in hangi partiden ya da ittifaktan aday olacağı henüz netlik kazanmadı ancak Ermenek’teki festivale katılması, “Acaba İyi Parti’den mi aday olacak?” sorularını yeniden gündeme taşıdı.

Mehmet Şahin’in hafta sonu İyi Parti heyetiyle bir araya gelmesine tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Şahin’in bu hamlesini sert bir dille eleştirdi ve sosyal medyaya taşıdı. Türkdoğan, “Alanya’mızın en muktedir oda başkanı bugün Ermenek’te ablasının yanındaydı. Sahi bugün Ermenek’te ne vardı ki? Selçuklu otelde kayıtları mevcuttur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu kadar ihanet fazla gelir! Yineliyorum; Cumhur İttifakı’ndan yemlenip, zillete yumurtlayamazsın” dedi. Türkdoğan’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da etiketleyerek paylaşım yapması, “Sesini Ankara’ya duyurmak istiyor” diye yorumlandı.

Türkdoğan’ın bu paylaşımına ilk ve tek tepki, İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan’dan geldi. Arıkan, “Nasıl ki Gökbel Şenlikleri’ne siyaset üstü katılım oluyorsa, İyi Parti ev sahipliğindeki Ermenek Festivaline de MHP ile Ak Parti’den birçok yönetici katıldı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in katılımından rahatsız olanlar, söz, bir dahakine sizi de götüreceğim, Çalışmalarımızla bu kadar ilgilendiğinizi bilmiyordum. Gizli görüşme dediğiniz alanda 7000 kişi ,teknede ise yaklaşık 50 kişi vardı. Kamuya ve basına açık bir şekilde tekne turuna Alanya heyeti olarak dahil olduk. Bu panik nedir, anlamadım. Alanya’da belediyesi olan MHP heyeti işi gücü bırakmış, İyi Parti programlarını takip eder olmuş. Vallahi o belediyeyi alacağız, billahi alacağız. Bunu siz de anladınız ancak önceliğimiz genel seçimler. Ayrıca zillet diye hitap ettiğin, yüce Türk milletinin ta kendisidir. Seni saygıya davet ediyorum. Son olarak da sizlere Musa Eroğlu üstadın türküsünü hediye ediyorum. Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor” dedi.

 

    Özkaya Sigorta

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.