DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043200-1,01%
Antalya
22°

AÇIK

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HMH Construction
İhsan Ticaret
Bagislar Construction
Alanya TSKGV Başkanı Özdemir’den Ürkmezer’e ziyaret

Alanya TSKGV Başkanı Özdemir’den Ürkmezer’e ziyaret

ABONE OL
17:32 - 4 Ocak 2023 17:32
Alanya TSKGV Başkanı Özdemir’den Ürkmezer’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HMH Construction
Realtor Global

Alanya TSKGV Başkanı Refik Özdemir, Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’i ziyaret ederek vakfın çeşitli hediyelerini takdim etti. Ziyarette Özdemir, Ürkmezer’i vakfın yeni ofisinin açılışına davet etti.
Alanya Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Başkanı Refik Özdemir İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti. Vakıf Başkanı Özdemir, Kaymakam Ürkmezer’e vakfın çalışmaları hakkında bilgiler verirken TSKGV’nin yeni ofisinin açılışı için davet etti. Özdemir, ziyarette TSKGV Genel Müdürlüğü’nden gönderilen kravat, kravat iğnesi, rozet ve afişi takdim etti. Hediyeler için Özdemir’e teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer, “Şanlı Türk ordumuzun güçlendirme vakfının Alanya’da olması beni son derece mutlu etti. Kaymakamlık olarak vakıf için her zaman desteklerimiz sürecek” dedi.

“AÇILIŞ İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

TSKGV Başkanı Refik Özdemir de, “Sayın Kaymakamımız Ürkmezer, TSKGV Fahri Tanıtım Kurulları Faaliyet ve Çalışma Esasları Yönergesi gereğince onursal başkanımızdır. Kendisine çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Vakfın ofisinin açılışı için fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

 

 

Özkaya Sigorta

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.